Χώρισαν ο Κώστας Καραφώτης και η Survivor Εύη Σαλταφερίδου!

Η συμβίωση στα νότια προάστια δεν είχε happy end

Must Read

Τρίτωσε το… κακό του χωρισμού στην ελληνική showbiz. Μετά το ηχηρό διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, το οποίο έγινε γνωστό στα μέσα Ιουλίου, και τους τίτλους τέλους στο πολύχρονο ειδύλλιο της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έπειτα από σχετική δήλωση του ζευγαριού στην προχθεσινή «Espresso», ακόμη ένας Ελληνας τραγουδιστής επέστρεψε στο… κλαμπ των singles, αφού η σχέση συμβίωσης που διατηρούσε με γνωστή γυμνάστρια έλαβε τέλος.

Ο λόγος για τον Κώστα Καραφώτη και την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσα από τη συμμετοχή της στο «Survivor 2». Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκατοίκηση ανάμεσα στον δημοφιλή τραγουδιστή και στη μελαχρινή personal trainer, η οποία μετακόμισε για χάρη του από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, δεν λειτούργησε καλά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συχνά προστριβές ανάμεσά τους. Κάπως έτσι οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους παράλληλους, γράφοντας το the end στο love story τους.

Οριστικό αντίο

Οπως έκανε γνωστό το youweekly.gr, άφησαν το σπίτι όπου συμβίωναν στα νότια προάστια πριν από περίπου ενάμιση μήνα και πλέον συνεχίζουν ο καθένας τη ζωή του χωρίς να έχουν ιδιαίτερες επαφές. Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του περσινού καλοκαιριού είχαν χωρίσει και πάλι. Ωστόσο, δυο μήνες μετά τα ξαναβρήκαν, κάνοντας, μάλιστα, μαζί διακοπές στην Υδρα, όπου εθεάθησαν από άνθρωπο της «Espresso» να ανταλλάσσουν τρυφεράδες.

Τούτη τη φορά, όμως, φαίνεται πως το φινάλε είναι οριστικό και δεν χωράει άλλο πισωγύρισμα. Ο Κώστας Καραφώτης συνεχίζει τις live εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα ταυτόχρονα με τις διακοπές του και δεν φαίνεται ιδιαίτερα στενοχωρημένος με τις εξελίξεις.

Η Εύη Σαλταφερίδου, από την άλλη μεριά, έχει ρίξει επίσης το βάρος στη δουλειά της, ενώ διατηρεί παράλληλα επικοινωνία με τους followers της μέσω Instagram. Μάλιστα, σε ένα αινιγματικό post που έκανε προχθές τόνισε με νόημα «Μη μένετε εκεί που δεν σας σέβονται», παραπέμποντας στο link ενός άρθρου για τους χειριστικούς ανθρώπους.
Να ήταν άραγε καρφί;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This