Χάκαραν τον λογαριασμό του Σπύρου Μπιμπίλα

Κατάθεσε μήνυση κατά αγνώστου στη ΓΑΔΑ

Must Read

Στη ΓΑΔΑ έσπευσε ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, όταν αντιλήφθηκε ότι του χάκαραν τον λογαριασμό του στο Instagram.

Εκεί κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου, αλλά όπως ενημέρωσε ο ίδιος, ούτε στη ΓΑΔΑ κατάφεραν να επαναφέρουν τον λογαριασμό του. Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Άγνωστος χάκερ παραβίασε και εξαφάνισε το προφίλ μου στο instagram “spyros mpimpilas” στέλνοντας μήνυμα ότι αφού είμαι δημόσιο πρόσωπο με πάνω από 50.000 ακόλουθους, πρέπει να ακολουθώ τις “συμβουλές” του…Κατέθεσα μήνυση κατ’ αγνώστου στη ΓΑΔΑ, όπου ούτε εκεί μπορέσαν να βοηθήσουν για την επαναφορά του.. Θλιβερό να υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This