Στις Κυκλάδες με μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι η Μις Υφήλιος 2012 Ολίβια Κούλπο

Must Read

Συνεχίζει να απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι στις Κυκλάδες η Ολίβια Κούλπο και μετά τη Σαντορίνη έριξε «άγκυρα» στην Ιο. Η Μις Υφήλιος 2012, που κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ εμφανιζόμενη σε ταινίες όπως η κωμωδία «I Feel Pretty», μοιράστηκε με τους σχεδόν 5.000.000 followers στο Instagram καυτές φωτογραφίες από την παραμονή της στο νησί του φωτός κάνοντας την καλύτερη διαφήμισή του.

Το μοντέλο με τις δεκάδες φωτογραφίσεις στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του πλανήτη, που βρίσκεται στην Ιο μαζί με τις αδερφές της Σοφία και Αουρόρα, ξεκίνησε αναρτώντας βίντεο στο οποίο φορώντας μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι κάνει βουτιά στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου «Calilo» στην παραλία Παπά.

Η 29χρονη που μετατράπηκε σε σειρήνα κολυμπώντας στην πισίνα φρόντισε να αναδείξει τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της, αλλά και την εντυπωσιακή θέα του νησιού. «Καλωσορίσατε στο @calilo_ios» έγραψε στο σχόλιο που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

Δεν παρέλειψε, δε, να απαθανατίσει το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα, αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί με τις δύο αδελφές της. Ακολούθησαν hot φωτογραφίες στην παραλία στις οποίες φορούσε μαύρο μπικίνι και λευκό τοπ, απολαμβάνοντας ένα δροσιστικό ποτό με μέντα. Στο σχόλιο της ανάρτησης η Κούλπο εξέφρασε την αγάπη της για το νησί γράφοντας με σκέρτσο «Ιο, σε αγαπώ από το κεφάλι μέχρι τα moji-δάχτυλα των ποδιών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This