Έρωτες και χωρισμοί κάτω από τον… ήλιο

Νέα ζευγάρια που ένιωσαν το... καρδιοχτύπι και άλλα που «χάθηκαν» σαν λιωμένο παγωτό

Must Read

«Summer time and the livin’ is easy» λέει ένα παλιό πλην όμως διαχρονικό τραγούδι. Και η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι η ζωή μοιάζει όντως πιο εύκολη, ειδικά όταν ερωτεύεται κανείς, αφού απολαμβάνει παράλληλα με το έντονο αυτό συναίσθημα τον ήλιο και τη θάλασσα.

Σε αντίθετη περίπτωση, όταν δηλαδή προκύπτει χωρισμός καλοκαιριάτικα, τότε τα πράγματα σαφώς δεν είναι και τόσο εύκολα, αφού υπάρχει ο πόνος για το «αντίο», από τη μία, και η αφόρητη ζέστη, από την άλλη.

Το φετινό -ούτως ή άλλως δύσκολο λόγω κορωνοϊού και πυρκαγιών- καλοκαίρι οι χωρισμοί που καταγράφηκαν στην εγχώρια showbiz ήταν περισσότεροι από τους νέους έρωτες που… άνθισαν σαν αγριολούλουδα της άμμου στους 40 βαθμούς Κελσίου.

Ο πιο ηχηρός -παρότι όχι και απροσδόκητος για κάποιους- ήταν ο χωρισμός της Δέσποινας Βανδή από τον Ντέμη Νικολαΐδη. Στις 15 Ιουλίου η διάσημη τραγουδίστρια και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους έπειτα από 18 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση δύο παιδιών, της Μελίνας και του Γιώργου. Το ζευγάρι δεν είχε δώσει δικαιώματα, αλλά φαίνεται πως η κρίση στον γάμο τους υπήρχε χρόνια πριν και, όπως ακούγεται, το θέμα του διαζυγίου είχε πέσει στο… τραπέζι και στο παρελθόν, με τη Δέσποινα να παίρνει τότε την πρωτοβουλία να το αναβάλει μέχρι να μεγαλώσουν λίγο περισσότερο τα παιδιά τους.

Δύο εβδομάδες αργότερα, στις αρχές του φετινού Αυγούστου, έσκασε άλλη… βόμβα. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με κοινή δήλωσή τους στην «Espresso» έκαναν γνωστό πως έφτασε στο τέλος της και η δική τους κοινή πορεία ως ζευγάρι. «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» μας πληροφόρησαν λιτά και περιεκτικά ο τραγουδιστής με τις μεγάλες επιτυχίες και η δημοφιλής παρουσιάστρια και ηθοποιός. Η τελευταία, μάλιστα, έχει μετακομίσει ήδη σε νέο σπίτι στον Κεραμεικό, αλλά συνεχίζει να έχει επικοινωνία με τον πρώην της, που μένει στην Άνω Γλυφάδα, καθώς φροντίζουν μαζί τα κατοικίδιά τους.

Χωρισμένο βρήκε το φετινό καλοκαίρι και τον Κώστα Καραφώτη από την Εύη Σαλταφερίδου. Η συγκατοίκηση ανάμεσα στον τραγουδιστή και στην personal trainer που γνωρίσαμε στο δεύτερο «Survivor» δεν λειτούργησε καλά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συχνά προστριβές ανάμεσά τους.

Break δύο μηνών

Κάπως έτσι η σχέση τους, που είχε δοκιμαστεί και το περσινό καλοκαίρι με ένα break διάρκειας δύο μηνών, οδηγήθηκε σε άδοξο φινάλε και τούτη τη φορά είναι μάλλον οριστικό.

Δεν μπορούμε όμως να πούμε το ίδιο και για το «the end» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik. Ο εκκεντρικός τράπερ και το μοντέλο χώρισαν στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, με την παρουσιάστρια του Alpha να φεύγει από το σπίτι όπου συμβίωναν στα βόρεια προάστια. Οι ίδιοι δεν επιβεβαίωσαν ούτε όμως και διέψευσαν το γεγονός, αφού μάλλον δεν ήταν σίγουροι. Έτσι, όταν εθεάθησαν πριν από λίγες εβδομάδες να περνούν μαζί χαλαρές στιγμές στη Μύκονο, όπου βρέθηκαν αμφότεροι για διακοπές, οι φήμες περί επανασύνδεσης μεταξύ τους φούντωσαν. Οπότε για τον συγκεκριμένο χωρισμό κρατάμε (ακόμη) κάποιες επιφυλάξεις.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, φυσικά, για το τέλος στη σχέση της Κάτιας Ταραμπάνκο με τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Χωρινό, αφού η ίδια η νικήτρια του «GNTN 2» ήταν εκείνη που ανακοίνωσε σε τηλεοπτική συνέντευξή της στα μέσα Ιουλίου πως είναι πλέον ελεύθερη.

Love stories που φούντωσαν από τον καύσωνα του καλοκαιριού

Σειρά τώρα έχουν τα ευχάριστα του καλοκαιριού. Ο πιο πολυσυζητημένος ίσως νέος έρωτας που «άνθισε» φέτος είναι αυτός της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η εκρηκτική influencer από τη Θεσσαλονίκη και το γνωστό μοντέλο προσπάθησαν βέβαια στην αρχή να κρατήσουν κρυφή τη σχέση πάθους που τους συνδέει. Μάταια όμως… Κάτι η διαδικτυακή κουτσομπόλα Soula Glamorous που τους πήρε πρώτη… χαμπάρι και τους «ξεφώνισε» μέσω Instagram, κάτι οι φωτογραφίες τους από κοινές διακοπές σε Νάξο και Χαλκιδική που είδαν το φως της δημοσιότητας, ε… δεν τους πήρε και πολύ χρόνο μέχρι να βρεθούν στα πρωτοσέλιδα.

Από την άλλη μεριά, οι νέοι έρωτες του Νικηφόρου και της Λάουρας Νάργες ξάφνιασαν τα πλήθη, αφού τόσο το φρέσκο ταίρι του ταλαντούχου τραγουδοποιού όσο και εκείνο της παρουσιάστριας και πρώην παίκτριας του «Survivor» είναι άνθρωποι που, αν και γνωστοί, δεν έχουν απασχολήσει πολύ τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρέα στη Ρόδο

Όπως αποκάλυψε πρώτη η «Espresso» στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε, ο Νικηφόρος είναι πλέον αχώριστος με το μοντέλο και πρώην σύζυγο του Γιώργου Μανίκα, Ελλη Γελεβασάκη. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν με παρέα στη Ρόδο και τα πέρασαν μούρλια, δίχως να κρύβουν τα συναισθήματά τους από τους άλλους.

Η Λάουρα Νάργες, τώρα, βρίσκεται σε σχέση το τελευταίο διάστημα με τον Χρήστο Σαντικάι, ο οποίος είναι γνωστός από την ηλικία των 9 ετών, όταν είχε κυκλοφορήσει δισκογραφικές δουλειές με εκκλησιαστικούς ύμνους και σήμερα, στα 27 του, υπογράφει αρκετά από τα τραγούδια γνωστών ερμηνευτών, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Ηλίας Βρεττός. Και η Λάουρα με τον Χρήστο ταξίδεψαν μαζί στη Ρόδο, όπου διέρρευσε το ρομαντικό μυστικό τους.

Τι έγινε, ρε παιδιά; Γιατί… στάζει μέλι φέτος το νησί των ιπποτών;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This