Το τρελό μπάτσελορ στη Μύκονο της Ιβι Γκετί, δισέγγονης του μεγιστάνα του πετρελαίου Ζαν Πολ Γκετί

Must Read

Ξεσάλωσε στη Μύκονο μία από τις διασημότερες κληρονόμους του πλανήτη, γιορτάζοντας με τις ξαδέλφες και τις φίλες της πριν «φορέσει κουλούρα».

Η Ιβι Γκετί, δισέγγονη του μεγιστάνα του πετρελαίου Ζαν Πολ Γκετί και κόρη του προσφάτως εκλιπόντος Τζον Γκίλμπερτ Γκετί, ήταν τόσο χαρούμενη, που τα έδωσε όλα στην πίστα γνωστού κλαμπ, διασκεδάζοντας με ημίγυμνους χορευτές και drag queen.

Η 26χρονη, που κάνει καριέρα μοντέλου και έχει κληρονομιά που ξεπερνά τα 4.200.000.000 ευρώ, επέλεξε το νησί των ανέμων για να διοργανώσει το περασμένο Σαββατοκύριακο το μπάτσελορ πάρτι της εν όψει του γάμου της τον Νοέμβριο με τον Βρετανό επιχειρηματία Τόμπι Ενγκελ. Μάλιστα, λίγες ημέρες αργότερα θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από το γλέντι. Σχολίασε, δε, ότι επρόκειτο «για το καλύτερο μπάτσελορ πάρτι που διοργανώθηκε ποτέ».

Η διασκέδαση ξεκίνησε πάνω σε σκάφος, όπου, φορώντας ένα αέρινο ολόλευκο φόρεμα που έμοιαζε σαν νυφικό, η 26χρονη αρχικά φωτογραφήθηκε «σόλο».

Στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφία με τις ξαδέρφες της Βανέσα Γκετί και Ιζαμπελ Γκετί, καθώς και τις φίλες της Κέρι Αλισον και Βανέσα Γουάιμπελ, οι οποίες πόζαραν δίπλα της στο σκάφος, αναδεικνύοντας τα οπίσθιά τους.

Αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που ακολούθησε στο κλαμπ Jackie O’ Mykonos, όπου, όπως παραδέχτηκε η Ιβι Γκετί, «χόρευα στην πίστα ολόκληρη τη νύχτα». Σε βίντεο που ανάρτησε, δε, φαίνεται να απολαμβάνει τον χορό της με έναν γυμνόστηθο άντρα με καλογυμνασμένο κορμί.

Η βραδιά στο Jackie O’ Mykonos μπορεί να ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα, αλλά το ξεσάλωμα της Ιβι Γκετί και των τεσσάρων νεαρών που θα είναι οι παράνυφές της στον γάμο είχε συνέχεια στη λιμουζίνα με την οποία αποχώρησαν. Το πάρτι συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα στο παραλιακό μπαρ του κέντρου, ενώ το βράδυ στην παρέα προστέθηκε και ο αρραβωνιαστικός της Ιβι, και χόρεψαν ακούγοντας το «Celebrate» ερμηνευμένο από drag queen.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This