Γιώργος Τσαλίκης: O 13χρονος γιος του έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού (video)

Έχει εμβολιαστεί όλη η οικογένεια Τσαλίκη.

Must Read

Ο Γιώργος Τσαλίκης εκτός από ταλαντούχος τραγουδιστής είναι και τρυφερός οικογενειάρχης. Προτεραιότητα για τον τραγουδιστή αποτελούν πάντα οι τρεις του γιοι, ο Βασίλης, ο Χάρης και ο Άγγελος.

Ο γνωστός τραγουδιστής μέσω της ανάρτησης που είχε κάνει παλιότερα στα social media, έχει δηλώσει πως είναι υπέρ του εμβολιασμού.

Ο ίδιος μάλιστα, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, συνόδευσε τον 13χρονο γιο του, Άγγελο στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer.

Mέσα από το βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο αγαπημένος ερμηνευτής αποκάλυψε πώς και οι άλλοι δύο του γιοι, 16 και 18 ετών αντίστοιχα, έχουν εμβολιαστεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This