Κυριακή 25/7/2021

Στο κλαμπ των εμβολιασμένων και ο Γιώργος Τσαλίκης! Το ηχηρό μήνυμα που έστειλε (video)

«Σέβεσαι την επιλογή μου;»

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ένα από τα δημόσια πρόσωπα τοποθετούνται συχνά για θέματα τα οποία τους απασχολούν, αλλά και για όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

Πολύς κόσμος ενδεχομένως να νιώθει διχασμένος για το αν θα πρέπει να κάνει το εμβόλιο ή όχι. Ο γνωστός τραγουδιστής δέχεται δεκάδες τέτοιου είδους ερωτήσεις στους λογαριασμούς τους τα social media αλλά και στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έδωσε τη δική του απάντηση, λέγοντας ουσιαστικά πως εκείνος είναι υπέρ του εμβολιασμού, ωστόσο ο καθένας θα πρέπει να είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και να κάνει αυτό που πιστεύει καλύτερα για εκείνον, σεβόμενοι πάντα τις αποφάσεις που παίρνει ο καθένας μας.

«Επειδή ρωτάτε συνέχεια τη γνώμη μου για το εμβόλιο… Δεν χρειάζονται λόγια…

Ο καθένας έχει ελεύθερη βούληση να αποφασίσει… Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του… Εγώ θέλω να ζήσω χωρίς φόβο, ελεύθερος… Το θεώρησα χρέος μου απέναντι στον εαυτό μου και στην κοινωνία και εμβολιάστηκα… Σέβεσαι την επιλογή μου;»

Καταγραφή 7

Καταγραφή 3 1

Ο αντιδήμαρχος του Περιστερίου μάλιστα έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου, γεγονός το οποίο γνωστοποίησε μέσω Instagram Story και ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο «καλή ανοσία».

Καταγραφή 2 1

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ