Χριστίνα Κολέτσα: Η εξομολόγησή της για την αγάπη που δεν έζησε, «άγγιξε» τους celebrities

Η sexy τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της

Must Read

Είναι γνωστή τραγουδίστρια, όμορφη, έξυπνη, επιτυχημένη. Και όμως, η Χριστίνα Κολέτσα εξομολογήθηκε μέσω Instagram ότι δεν έχει ζήσει τη μαγεία της αληθινής ερωτικής αγάπης.

Με μια τρυφερή ανάρτησή της, που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε ξεπηδήσει από τις σελίδες κάποιου λογοτεχνικού βιβλίου, η σέξι αοιδός ξάφνιασε αλλά και συγκίνησε τους 100.000 followers της, καταφέρνοντας να κάνει πολλούς απ’ αυτούς να ταυτιστούν μαζί της.

«Ενα “πράγμα” δεν έζησα ποτέ. Αυτό που ποθούσα πιο πολύ… Την αγάπη… Τη σπάνια… όχι αυτή που παντρεύεστε και τακτοποιείτε τα περιουσιακά και την ανασφάλειά σας» γράφει η Χριστίνα Κολέτσα στην αρχή του κειμένου της. «Λαχταρούσα μια αγάπη που θα μεταμόρφωνε δυο “ξένους” ανθρώπους σε ισχυρούς συμμάχους και οικογένεια… Οχι αυτή την οικογένεια που το κάθε μέλος της ξεσπάει, ανταγωνίζεται και βολεύεται… Κ… τη βάζει πάνω απ’ όλα!!! Αλλη οικογένεια… σπιτικό φαγητό, γέλια και όπου χωράνε σιωπές… Σιωπές σεβασμού και ενσυναίσθησης… σιωπή αγάπης και όχι εγωισμού. Δίψασα για την αληθινή αγάπη… αυτή που βιώνουν ελάχιστοι, γιατί μπορούν. Αυτοί δεν ερωτεύονται διαδικτυακά προφίλ, αλλά ανθρώπους με σάρκα και βλέμμα. Αφή και όσφρηση. Αυτοί οι ώριμοι, που ξέρουν ότι τα απλά είναι τα σημαντικά» σημειώνει η τραγουδίστρια, ολοκληρώνοντας έτσι την από καρδιάς της ανάρτηση.

Σχόλια

Τα σχόλια που εισέπραξε για την αυθόρμητη εξομολόγησή της η Χριστίνα, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μαγικά φιλιά», σε δικούς της στίχους και μουσική Mark Angelo και Μελίνας Μακρή, ήταν πολλά και άκρως κολακευτικά. «Το γεγονός ότι αυτό το μικρό κομματάκι της ψυχής μου άγγιξε παρά πολλούς από εσάς με συγκινεί πολύ! Ευχαριστώ» έγραψε η τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Instagram. «Πέρα για πέρα αληθινό. Υπέροχο! Ταυτίζομαι απόλυτα» σχολίασε η συνάδελφός της Antonella κάτω από το post, ενώ η Μαρία Καρλάκη τη χειροκρότησε, το ίδιο και η Αρτεμις Αλεξανδράτου. «Υπέροχο, Χριστίνα μου. Εύχομαι να βρεις αυτό που ποθούν η ψυχή και η καρδιά σου. Μπράβο σου, όμορφή μου, που το μοιράστηκες», έγραψε με τη σειρά της η Αρτεμις Αστεριάδη.

https://www.instagram.com/p/CS_nkHxqB42/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This