Γωγώ Γαρυφάλλου: «Είμαι η πιο παλιά από όλους που είναι αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση» (video)

«Έχω φτάσει σε ηλικία που διαλέγω, δεν με διαλέγουν»

Must Read

Η Γωγώ Γαρυφάλλου, που είναι γνωστή με το ψευδώνυμο Γωγουλίνι, ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία στις αρχές της δεκαετίας του 1990 μέσω του τηλεοπτικού σταθμού  TV Magic Πειραιά γνωστή στο ευρύ κοινό όμως έγινε μέσα από την συμμετοχή της στο reality «The Wall». Φέτος ωστόσο παρουσίαζε την δική της πρωινή εκπομπή στο τηλεοπτικό κανάλι Art Tv.

Το Γωγουλίνι μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν η πιο πετυχημένη μου σεζόν. Είμαι η πιο παλιά από όλους που είναι αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση. Δέχτηκα προτάσεις, αλλά πολύ τηλεμάρκετινγκ, ρε παιδί μου».

«Το Big Brother δεν μου άρεσε καθόλου. Και εγώ παιδί ριάλιτι είμαι και πιο σκληροπυρηνικού ριάλιτι. Το πνευματικό επίπεδο των παιδιών και οι διάλογοι είναι λίγο περίεργοι και οι προσωπικότητες», είπε αναφορικά με το ενδεχόμενο να συμμετείχε στο reality εγκλεισμού.

Όσον αφορά τον πατ;eρα της κόρης της, η ίδια δήλωσε πως: «Με τον μπαμπά της κόρης μου είμαστε πιο καλά τώρα παρά το διάστημα που μείναμε 5 μήνες παντρεμένοι. Τον Κυριάκο δεν τον αισθάνθηκα ποτέ άντρα μου. Το αισθάνθηκα φλερτ. Είμαι τέλεια για φίλη για αυτόν τον άνθρωπο, πώς προέκυψε η καψούρα; Θα κάνω κι άλλο παιδί και θέλω να υιοθετήσω άλλο ένα παιδάκι. Έχω φτάσει σε ηλικία που διαλέγω, δεν με διαλέγουν».

Τέλος αναφερόμενη στα όνειρα που έχει για το μέλλον της κόρης της αποκάλυψε πως: «Αν η κόρη μου θελήσει να ασχοληθεί με την τηλεόραση θα τη μανατζάρω. Της έχω πάρει και “επιστροφή” (σ.σ. το ακουστικό των παρουσιαστών) μινιόν, την έκανα ειδική παραγγελία και της είπα “όταν θα πας στα μεγάλα κανάλια θα έχεις τη vintage επιστροφή της μαμάς”. Έχω τρέλα με την κόρη μου, την έχω γράψει σε πρακτορείο μοντέλων και περιμένουμε να κάνουμε μια μεγάλη καμπάνια στην Αίγυπτο. Είναι πολύ όμορφο παιδάκι και θα πρέπει να περάσει και κοινωνικά μηνύματα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This