Μαίρη Συνατσάκη – Ιαν Στρατής: Συνεχίζουν το ρομαντικό road trip τους στην Ιταλία

Εξακολουθούν να μη φωτογραφίζονται μαζί...

Must Read

Μια απόλυτα ρομαντική και άκρως συναρπαστική εμπειρία μοιράζονται περίπου εδώ και δύο εβδομάδες η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ιαν Στρατής.

Μπορεί η δημοφιλής παρουσιάστρια και ΥouΤuber και ο ταλαντούχος τραγουδιστής και performer να μην έχουν παραδεχτεί επίσημα ότι είναι ζευγάρι, ωστόσο δεν κρύβουν κιόλας το γεγονός ότι αυτό το διάστημα κάνουν παρέα ένα road trip με τη μηχανή του Ιαν στη γειτονική Ιταλία. Δηλαδή, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Οι δυο τους, πάντως, επιμένουν να μην ποστάρουν κοινά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στα social media, παρότι μοιράζονται με τους followers τους εικόνες από τα ίδια μέρη.

Οταν βρέθηκαν στη Ρώμη, για παράδειγμα, τόσο η Μαίρη όσο και ο Ιαν πόζαραν με φόντο το Κολοσσαίο. Η πρώτη ανέβασε τη φωτογραφία της την ίδια μέρα, ενώ ο δεύτερος προτίμησε να την ποστάρει στον λογαριασμό του λίγες ημέρες αργότερα.

Το ζευγάρι έφυγε για την Ιταλία λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο και αφού πέρασε από τη Νάπολη, βρέθηκε στο Αμάλφι, έπειτα στη Ρώμη, στη Φλωρεντία, τη Βερόνα και μόλις προχθές στο Μιλάνο, όπου η Μαίρη φωτογραφήθηκε έξω από το Ντουόμο.

Ο Ιαν, από την άλλη μεριά, έκανε σε γενικές γραμμές πολύ επιλεκτικές αναρτήσεις από όλο το road trip. Κυρίως φωτογράφιζε την αγαπημένη του. Αυτή είναι, άλλωστε, η influencer…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This