Σοφία Μανωλάκου: «Η λύτρωση θα έρθει όταν αυτοί που έκαναν το “κακό” μετανοήσουν»

Must Read

Δύσκολη χρονιά ήταν η φετινή για τους ηθοποιούς καθώς αποκαλύφθηκαν τα σκοτεινά μυστικά ορισμένων ηθοποιών-σκηνοθετών, με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος κλάδος να βρεθεί στο μικροσκόπιο.

Πολλοί ήταν οι ηθοποιοί και κυρίως γυναίκες, που αποκάλυψαν πως έχουν πέσει θύμα κακοποιητικών συμπεριφορών από συναδέλφους τους. Ανάμεσά τους και η Σοφία Μανωλάκου η οποία βρήκε το θάρρος να μιλήσει για τη δική της τραυματική εμπειρία.

Δείτε επίσης: Σοφία Μανωλάκου: «Για να φανεί εκείνος, με τράβηξε πίσω για να βγει στη θέση μου στην υπόκλιση» (video)

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό 7 μέρες TV αναφέρθηκε στο άσχημο περιστατικό που της συνέβη, αλλά και στον τρόπο που το αντιμετώπισε.

Η χρονιά που μας πέρασε σημαδεύτηκε επίσης και από το ελληνικό κίνημα #Me Too. Εσύ ήσουν από τις γυναίκες που δήλωσαν ότι έχουν βιώσει λεκτική βία από συνάδελφό τους. Αισθάνεσαι μια δικαίωση πια;

Όταν το θύμα βρίσκει το θάρρος να μιλήσει για όσα έχει βιώσει, είμαστε όλοι μας ένα σκαλοπάτι πιο κοντά στο να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Η λύτρωση θα έρθει όταν αυτοί που έκαναν το «κακό» μετανοήσουν και δεν το επαναλάβουν, όταν πάψουν να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.

Εσύ πώς αντιμετώπισες αυτό που σου συνέβη τότε;

Με το δικό μου τρόπο. Η δική μου εμπειρία δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με όσα κατήγγειλαν συνάδελφοι το τελευταίο διάστημα. Δεν ήταν κάτι τόσο ακραίο αλλά πολύ πιο ανώδυνο, απλά το παραδέχτηκα κι εγώ όταν ρωτήθηκα σχετικά. Το αντιμετώπισα με το δικό μου τρόπο και όλα καλά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This