Σοφία Μανωλάκου: «Για να φανεί εκείνος, με τράβηξε πίσω για να βγει στη θέση μου στην υπόκλιση» (video)

Η δύσκολη στιγμή που βίωσε από συνάδελφό της κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Must Read

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε το 2007 με ένα μικρό ρόλο στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του ANT1 «Έρωτας». Ευρύτερα γνωστή και αγαπητή όμως, έγινε μέσα από τη σειρά «Τρίχες», όπου είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Έκτοτε ακολούθησε η παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών αλλά και τηλεπαιχνιδιών, καθώς επίσης συμμετείχε και σε κινηματογραφικές ταινίες. Ο λόγος για τη Σοφία Μανωλάκου, την οποία απολαύσαμε φέτος στη σειρά «Έξαψη».

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας εκπομπή «Pop Up» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε από συναδέλφους της λόγω του σκληρού ανταγωνισμού.

«Πιστεύω ότι στο επαγγελματικό περιβάλλον υπάρχει ανταγωνισμός. Σε όλες τις δουλειές, όχι μόνο στη δική μας. Πόσο μάλλον στη δική μας που υπάρχει και αυτή η προβολή, ο αθέμιτος ανταγωνισμός, ο εγωισμός. Βέβαια, αν τα απομυθοποιήσεις όλα αυτά και το δεις σαν ένα επάγγελμα δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα», είπε αρχικά και αποκάλυψε

«Έχει τύχει να με τραβήξουν πίσω για να βγουν στη θέση μου στην υπόκλιση για να φανεί εκείνος. Και αυτό επειδή την προηγούμενη ημέρα, στη γενική μας δοκιμή, είπε ο σκηνοθέτης “Σοφία κράτησε αυτό το ωραίο βλέμμα στο σημείο που βγαίνεις στην υπόκλιση”. Πάω να βγω, λοιπόν, την επόμενη και με τραβάει ο ηθοποιός και βγαίνει στη θέση μου»

https://www.youtube.com/watch?v=XVgcIBE-Q34&t=1s

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This