Νεκρή στα 39 της η Σάρα Χάρντινγκ, πρώην τραγουδίστρια των Girls Aloud (video)

Είχε υποβληθεί σε μαστεκτομή και έκανε χημειοθεραπεία

Must Read

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η Σάρα Χάρντινγκ, ηθοποιός και πρώην τραγουδίστρια του ιδιαίτερα επιτυχημένου πενταμελούς γυναικείου ποπ γκρουπ «Girls Aloud». 

Η 39χρονη Σάρα Χάρντινγκ διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σε προχωρημένο στάδιο πριν από έναν περίπου χρόνο (τον Αύγουστο του 2020) και τους τελευταίους μήνες έδινε άνιση μάχη. Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και έκανε χημειοθεραπεία, δυστυχώς δεν τα κατάφερε να βγει νικήτρια.

Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε η μητέρα της, με ανάρτηση στο Instagram. «Με βαθιά θλίψη, σήμερα μοιράζομαι την είδηση ​​ότι η όμορφη κόρη μου Σάρα δυστυχώς πέθανε. Πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε τη μάχη της Σάρα με τον καρκίνο και ότι αγωνίστηκε τόσο έντονα από τη διάγνωσή της μέχρι την τελευταία της μέρα. Έφυγε ειρηνικά σήμερα το πρωί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την ευγενική υποστήριξή τους τον τελευταίο χρόνο. Σηματοδοτούσε τον κόσμο για τη Σάρα και της έδωσε μεγάλη δύναμη και άνεση να ξέρει ότι την αγαπούν. Ξέρω ότι δεν θα θέλει να τη θυμούνται για τον αγώνα της ενάντια σε αυτήν την τρομερή ασθένεια – ήταν ένα λαμπερό αστέρι που λάμπει και ελπίζω ότι έτσι θα τη θυμούνται».

  • Απολαύστε για μια ακόμη φορά τη μεγαλύτερη -ίσως- επιτυχία του ποπ κουιντέτου:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This