Δημήτρης Ρόκκος για Ιωάννα Τούνη: «Έχει μια δύναμη και την χρησιμοποιεί στους ανθρώπους του μεροκάματου» (video)

Νέο ξέσπασμα από τον νεαρό καλλιτέχνη κατά της γνωστής influencer.

Must Read

Μία από τις πιο μακροχρόνιες συνεργασίες που έχει κάνει ο Στέλιος Ρόκκος είναι εκείνη με τον γιο του Δημήτρη. Ο Δημήτρης Ρόκκος ασχολείται με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία και συνεργαζόταν επί χρόνια μαζί με τον πατέρα του σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά, τα οποία εμφανίζονταν.

Για την μουσική συνύπαρξη με τον γνωστό τραγουδιστή μίλησε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Kαλλιτέχνες σαν τον πατέρα μου, τους βλέπω σαν brand. Δεν υπάρχει συγγένεια πάνω στο πατάρι. Θα ήμουν ψεύτης αν πω ότι δεν έχω τσακωθεί πολύ με τον πατέρα μου. Για μια δική μου χαζομάρα τα ακούω επί δέκα από εκείνον».

O νεαρός μουσικός πριν λίγο καιρό είχε κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μέσα από την οποία έριχνε τα βέλη του στην Ιωάννα Τούνη. Αναφορικά με την γνωστή influencer, δήλωσε πως: «Με τέτοιους ανθρώπους που κάνουν αυτά δεν θέλω να έχω καμία σχέση. Έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που έχουν μια δύναμη και την χρησιμοποιούν στους ανθρώπους του μεροκάματου. Σε πιάνει ο πόνος μετά για το τι συμβαίνει στη χώρα… Έλα… Είναι υποκρισία και μάλιστα πολλή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This