Δημήτρης Ρόκκος κατά της Τούνη: «Αφού πρώτη θα είσαι να πας να διαφημίσεις τα ξενοδοχεία όταν ανοίξουν»

Ο γιος του Στέλιου Ρόκκου ξεσπά κατά της Ιωάννας Τούνη!

Must Read

O Στέλιος Ρόκκος για όσους δεν το γνωρίζουν έχει έναν γιο, τον Δημήτρη, ο οποίος έχει κληρονομήσει το ταλέντο του στο τραγούδι.

Ο νεαρός τραγουδιστής φαίνεται να μην μασάει μασάει τα λόγια του και με αφορμή τις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη σχετικά με τα καταστήματα εστίασης στους Παξούς, έκανε ένα βιτριολικό σχόλιο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για τη νεαρή επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη βοήθεια που προσφέρει η Θεσσαλονικιά instagramer στους πυρόπληκτους μέσα από το instagram account της, αποκαλώντας την εμμέσως πλην σαφώς ως υποκρίτρια.

«Μ’ αρέσει που πριν μερικές ημέρες κάποιες βιζ… συγγνώμη influencers, έκραζαν μέσω social media τους ανθρώπους που είχαν κλειστά τα ταβερνάκια τους στις 4 το μεσημέρι με 42 βαθμούς και τώρα ξαφνικά τις έπιασε ο πόνος να ανεβάσουν stories κλπ από τις καταστροφικές πυρκαγιές μπας και πάρουν κανένα like για το πόσο πολύ συμπονούν τον συνάνθρωπό τους.

Αφού βρε Ιωάννα (τυχαίο όνομα) πρώτη θα είσαι να πας να διαφημίσεις τα ξενοδοχεία στις εκεί περιοχές όταν ανοίξουν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το δικό του αιχμηρό σχόλιο όμως είχε κάνει και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πριν λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα αναδημοσίευσε ένα meme το οποίο έχει viral τις τελευταίες μέρες που γράφει το εξής: «Την Τούνη ενημερώστε γιατί μπορεί να θέλει να φάει στην Πάρνηθα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This