Το ξέσπασμα του Μπιμπίλα για το κόψιμο των σειρών με τον Φιλιππίδη: «Μπορούμε να τον βλέπουμε όπως κάνουμε και με τον Σεργιανόπουλο» (video)

Αντίθετος με αυτήν την απόφαση είναι και ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Must Read

Στις φυλακές Τρίπολης κρατείται Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος με τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Εξαιτίας του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομα του ηθοποιού, τα τηλεοπτικά κανάλια αποφάσισαν, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, να μην ξανά προβάλουν σειρές στις οποίες συμμετείχε.

Την απόφαση αυτή φαίνεται πως δεν ενστερνίζεται Αιμίλιος Χειλάκης ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», εξέφρασε την αντίθεσή του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαστε πολύ θυμωμένοι, θα γίνουν λάθη στον θυμό μας, θα ακουστούν λάθος πράγματα, θα κατηγορηθούν λάθος άνθρωποι, θα υπάρχουν πολύ εύκολα λόγια να ειπωθούν γι’ αυτούς. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σιωπήσουμε, να προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε εμείς τι έχουμε κάνει γι’ αυτό; Ήμασταν παρόντες με αγάπη στα θύματα ή στους θύτες; Γιατί συνέβη όλο αυτό; Οφείλουμε να τιμωρήσουμε και τον πρότερό τους βίο, άρα και τον πρότερό μας βίο μαζί τους;

Όχι, δεν τιμωρούνται έτσι τα πράγματα. Αν δεν τιμωρηθεί ο άνθρωπος που έχει διαπράξει το έγκλημα δεν μπορούν να τιμωρηθούν οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν παίξει σε ένα σίριαλ μαζί με τον Πέτρο ή με τον Δημήτρη και δεν θα προβληθεί και δεν θα επαναληφθεί. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι έχουν υπάρξει στη ζωή μας αυτοί οι άνθρωποι. Πρέπει να παίζονται δεν μπορεί να απαγορεύσεις ένα καλλιτεχνικό έργο επειδή ένας από τους πρωταγωνιστές έκανε ότι έκανε».

https://vimeo.com/599477102

Σπύρος Μπιμπίλας

Την ίδια άποψη όμως φαίνεται να έχει και ο Σπύρος Μπιμπίλας, καθώς η απόφαση αυτή θεωρεί πως είναι άδικη για τους ηθοποιούς που συνεργάστηκαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Μπορεί η απόφαση να φαίνεται κάπως δικαιολογημένη λόγω της άρνησης του κόσμου να δει κάποιους πρωταγωνιστές όπως τους έβλεπε παλιά, από την άλλη όμως την θεωρούμε και απαράδεκτη. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να τιμωρείται και το σύνολο των ηθοποιών που έπαιζε σε αυτά τα σίριαλ ή τις ταινίες. Θεωρώ ότι αυτό που κάνουν τα κανάλια αυτή τη στιγμή είναι λίγο άκαιρο. Θα πρέπει να περιμένουν κι αυτοί όπως περιμένει και η Δικαιοσύνη. Είναι απόφαση του τηλεθεατή αν θέλει να δει και σήμερα έναν ηθοποιό που υπεραγαπούσε και να θυμάται αυτές τις σειρές.

Για μένα είναι στην κρίση του θεατή. Όπως βλέπει τον αγαπημένο μας Σεργιανόπουλο που ξέρουμε πως έφυγε από τη ζωή και μπορεί και τον βλέπει και δεν έχει αντίσταση να θυμάται τι έγινε, έτσι μπορεί να βλέπει και τον Πέτρο Φιλιππίδη αν το επιθυμεί», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την ενόχλησή του για τα όσα ειπώθηκαν από το Σπύρο μπιμπίλα υποστηρίζοντας πως: «Νομίζω ότι είναι λίγο άστοχο το σχόλιο με τον Σεργιανόπουλο, τι σχέση έχει ο Σεργιανόπουλος. Διαφωνώ πλήρως με τον Σπύρο. Αν ήμουν διευθυντής καναλιού θα έλεγα ότι μέχρι να υπάρξει απόφαση της Δικαιοσύνης δεν παίζω κανένα σίριαλ του Φιλιππίδη. Η τηλεόραση είναι και πρότυπο. Δηλαδή, αν εμένα με πιάσουν να πουλάω ναρκωτικά μέχρι να αποδείξω ότι είμαι ένοχος ή αθώος δεν μπορεί ο Κυριακού να μου δίνει βήμα κάθε μέρα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σπουδαίος ηθοποιός αλλά δεν έχει να κάνει αυτό».

https://vimeo.com/599416954

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This