Αγαπάμε τις γόβες αλλά επιλέγουμε γυναικεία μποτάκια ή το αντίστροφο;

Must Read

«Δεν μπορείς ποτέ να αφιερώσεις αρκετή προσοχή στην επιλογή παπουτσιών. Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι δεν είναι κάτι σημαντικό, αλλά η αληθινή απόδειξη για την κομψότητα μίας γυναίκας είναι αυτό που βρίσκεται στα πόδια της». (Christian Dior)

Οι άνθρωποι αφιερώνουν μεγάλη προσοχή στην επιλογή των παπουτσιών που προτείνουν ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και ανάγκη. Μιας και η εποχή αλλάζει και σύντομα θα χρειαστεί να προσθέσετε νέα ζευγάρια στη συλλογή σας. Aς δούμε τις μας προτείνει η εταιρεία σε δύο είδη ιδιαίτερα αγαπητά, τις γόβες και τα γυναικεία μποτάκια.

Γόβες για κάθε ώρα της ημέρας

Οι γόβες 330.YL123-S προσφέρονται σε ένα πολύ κομψό και άνετο σχέδιο που μπορεί να σας πάει βόλτα όλες τις ώρες της μέρας. Είναι πολύ άνετες χάρη στο χοντρό τακούνι, το λουράκι, το οποίο συγκρατεί το πόδι, και το μαξιλαράκι που διαθέτει. Τόσο το λουράκι όσο και η αντιολισθητική σόλα στις γόβες προστατεύουν το πόδι από πιθανό τραυματισμό.

Αν θέλετε ένα σχέδιο που θα κλέψει τις εντυπώσεις σε πιο βραδινές εμφανίσεις είναι οι γόβες 330.L828-L, οι οποίες ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας χάρη στο πρωτότυπο και sexy δέσιμο πάνω από τον αστράγαλό με λεπτό λουράκι. Το μαξιλαράκι στον πάτο τους προσφέρει άνεση ενώ η αντιολισθητική σόλα σας εγγυάται ασφαλείς εξόδους χωρίς απρόοπτα. Διατίθεται σε μαύρο και nude χρώμα.

Μποτάκια για τις βροχερές μέρες και όχι μόνο!

Μια μοντέρνα και άνετη επιλογή αποτελούν τα army boots 330.9286-L. Μπορείτε να τα φορέσετε με τζιν, κολάν, φορέματα, skater φούστες για να δώσετε το ύφος που επιθυμείτε. Μπορείτε να τα βρείτε σε μαύρο και καφέ χρώμα ενώ ξεχωρίζουν για την άνεσή τους χάρη στο μαξιλαράκι στον πάτο και την αντιολισθητική σόλα.

Τα flat ή ψηλοτάκουνα μποτάκια είναι πάντα μια καλή ιδέα. Είναι άνετα, ζεστά και ολοκληρώνουν κάθε εμφάνιση προσφέροντας σίγουρα κομψότητα και μοντέρνα αισθητική. Επιλέξτε τα flat μποτάκια 306.325-L ή ψηλοτάκουνα κροκό μποτάκια 376.1163-L ανάλογα με τα ρούχα και τη διάθεσή σας για να ολοκληρώσετε ιδανικά το look σας!

Τι λέτε για εσάς απόδειξη κομψότητας είναι αυτό που βρίσκεται στα πόδια σας; Ελπίζουμε η βόλτα στο shoemart.gr να βοήθησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This