Εύη Δρούτσα: «O Βασίλης Καρράς δεν μπορεί ούτε να καθίσει! Τον βλέπεις και λες γιατί ρε συ έγινε έτσι;» (video)

Η γνωστή στιχουργός σχολιάζει για ακόμη μία φορά τα κιλά του λαϊκού τραγουδιστή.

Must Read

Η Εύη Δρούτσα έχει γράψει την δική της σημαντική ιστορία στον χώρο του τραγουδιού καθώς τα τραγούδια της έχουν ερμηνεύσει σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Η γνωστή στιχουργός, μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στις συνεργασίες που έχει κάνει κατά καιρούς με καταξιωμένους καλλιτέχνες, ενώ σχολίασε και την καλλιτεχνική πορεία του Κωνσταντίνου Αργυρού τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το reality «Fame Story», όπου η Εύη Δρούτσα ήταν κριτής.

«Ήταν άψογη η συνεργασία μου με τη Μαρινέλλα. Έχουμε κάνει τέσσερις δίσκους μαζί, γελάγαμε πολύ. Η Μαρινέλλα είναι κυρία, δεν προσπαθεί να γίνει. Η Άντζελα Δημητρίου είναι μια κυρία, είναι η καλύτερη… ζεμπεκλού. Το τραγούδι “Ο δικός μου ο δρόμος” είναι η ζωή μου. Στη ζωή μου μόνο μοναξιά έχω νιώσει.

Στη δουλειά μου είμαι δυνατή, στη ζωή μου είμαι στόκος. Δεν την έφτιαξα σωστά. Δεν έχω ακούσει κανένα μεγάλο τραγούδι. Μου άρεσε πάρα πολύ το “Αθήνα μου”. Τον Αργυρό τον είχαμε εμείς στο Fame Story κι έφυγε νωρίς. Κι όμως προσπάθησε κι έγινε αυτός. Με νευρίασε πάρα πολύ ο Στέφανος Κορκολής γιατί αποποιήθηκε τα τραγούδια που είχε κάνει», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Εύη Δρούτσα: «Όταν ο Τριαντάφυλλος τραγούδησε με την Νατάσα, εκείνη δεν ήταν τίποτα και εκείνος ήταν στα πάνω του» (video)

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Βασίλη Καρρά και στη δήλωση που είχε κάνει σχετικά με τα κιλά του.

«Τον Βασίλη Καρρά τον αγαπώ πάρα πολύ, τον είδα σε μια εκπομπή ότι δεν μπορούσε ούτε να καθίσει. Τον βλέπεις και λες γιατί ρε συ έγινε έτσι;», είπε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/600952830

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This