Το «φαρμάκι» της Αντζελίνα Χαλντέντα για τις φετινές παίκτριες του «The Bachelor» (video)

Must Read

Πρεμιέρα έκανε το «Bachelor 2» και πριν καλά καλά γνωρίσει ο Αλέξης Παππάς στις 19 κοπέλες που τον διεκδικούν, έχουν αρχίσει ήδη να μαλώνουν μεταξύ τους.

Tο νέο κύκλο του «The Βachelor» παρακολουθεί και η Αντζελίνα Χαλντέντα, η πρώην παίκτρια του εν λόγω reality που είχε φτάσει Μάλιστα Και μέχρι τον ημιτελικό.

Η Αντζελίνα ήτανε μία από τις παίκτριες που είχε συζητηθεί αρκετά κυρίως για τα καυστικά σχόλια προς τις συμπαίκτριές της.

Τις σκέψεις τις θέλησε να μοιραστεί η πρώην παίκτρια του reality με τους διαδικτυακούς της φίλους και δεν παρέλειψε να στάξει το φαρμάκι της για τις φετινές παίκτριες.

https://vimeo.com/601027493

https://vimeo.com/601027545

https://vimeo.com/601027604

 

https://vimeo.com/601027711

https://vimeo.com/601027927

Η Αντζελίνα Χαλντέντα σχολιάζοντας μαζί με την φίλη της Αναστασία Σεβαστιάδου το επεισόδιο, με την οποία πέρυσι συμμετείχαν στο ριάλιτι, διέκριναν πως υπάρχει η σωσίας της Αντζελίνας που ακούει στο όνομα Νατάσα!

https://vimeo.com/601028003

https://vimeo.com/601028097

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This