Ρένια Τσακίρη για την πρώην παίκτρια του Power Of Love: «Μόλις άκουσα για τα ναρκωτικά ένιωσα μεγάλη έκπληξη»

Must Read

Το δικό της σχόλιο, σχετικά με την σύλληψη της Έλενας Πολυχρονοπούλου για μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών έκανε, η πρώην συμπαίκτριά της, Ρένια Τσακίρη.

«Είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά εξαρχής, από την πρώτη μέρα στο ριάλιτι. Την είχα συμπαθήσει, με είχε συμπαθήσει. Είχαμε ταιριάξει. Κάποια στιγμή λίγο πριν φύγει από το σπίτι υπήρξανε παρεξηγήσεις, είχαμε σπάσει λόγω συνθηκών. Πριν από λίγους μήνες συναντηθήκαμε τυχαία σε ένα event και μιλήσαμε. Δε θα έλεγα ότι κάναμε παρέα-παρέα. Τα βρήκαμε, ως εκεί. Παρέα στενή δεν κάναμε» είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του Power Of Love και συνέχισε:«Η Έλενα είναι μία έξυπνη και δυναμική γυναίκα, διπλωμάτισσα πολύ, το είχε και αυτό. Καλό κακό το είχε και μπράβο της. Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα μεγάλη έκπληξη με όλο αυτό που άκουσα και έμαθα. Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο, τον λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη σε όλο αυτό, αυτά είναι λεπτά ζητήματα. Με το που το ακούω ένιωσα μεγάλη έκπληξη, σοκ, δεν ξέρω… Αλήθεια…».

Όπως είπε η Ρένια Τσακίρη, το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον τα περιμένει όλα από όλους. «Δηλαδή τίποτα πλέον δε μου φαίνεται περίεργο. Με τόσο κόσμο και με τόσα που γίνονται. Το μόνο που σίγουρα μπορώ να πω είναι ότι η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο αυτή τη στιγμή σε όλα και αναμένω κι εγώ πραγματικά, γιατί σοκαρίστηκα και πραγματικά έμεινα έκπληκτη με όλο αυτό αλήθεια» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This