Το ηχητικό μήνυμα του Mad Clip που αποκαλύπτει το πρόβλημα που είχε το αυτοκίνητό του: «Θα φύγουμε σε καμιά στροφή» (video)

Συγκλονίζουν τα λόγια του 34χρονου ράπερ λίγες μέρες πριν το μοιραίο τροχαίο!

Must Read

Έντεκα ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Mad Clip έχασε την ζωή του έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που είχε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που προκάλεσαν το τροχαίο ωστόσο ένα συγκλονιστικό ηχητικό μήνυμα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκαλύπτει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε το αυτοκίνητο του 34χρονου ράπερ.

Σε συνομιλία που είχε o Peter Αναστασόπουλος με έναν φίλο του λίγες μέρες πριν από το μοιραίο δυστύχημα, έθεσε τον προβληματισμό που είχε για τα λάστιχα του αυτοκινήτου.

«Που να πάμε ρε θηρίο; Ας τα μας έχουν φάει οι τείχη και η μιζέρια. Κι αυτός ο καιρός, τώρα έτσι όπως είμαστε με αυτά τα λάστιχα που έχω, θα φύγουμε σε καμιά στροφή»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This