Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Εξαγριώθηκαν οι ηθοποιοί για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη (video)

«Οι ηθοποιοί είναι άνθρωποι με αδυναμίες», υποστήριξε μεταξύ άλλων η ηθοποιός!

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή η Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι ηθοποιοί είναι άνθρωποι με αδυναμίες».

Η γνωστή ηθοποιός διαχωρίζοντας την ιδιότητα του καλλιτέχνη και του ανθρώπου, δήλωσε πως «ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά».

«Αν μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο εγώ δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω» παραδέχτηκε η ίδια ενώ σημείωσε πως οι άνθρωποι «δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε».

Αναφορικά με τις κατηγορίες που ήρθε αντιμέτωπος από τον Πέτρο Φιλιππίδη υποστήριξε πως «όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;» και πρόσθεσε λέγοντας πως «οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας;».

Τα λεγόμενά της προκάλεσε αντιδράσεις και πολλοί από τους συναδέλφους της θεωρούν πως οι δηλώσεις της ήταν άστοχες.

Σπύρος Μπιμπίλας

«Αναγκάστηκα να δω την συνέντευξη, γιατί πολλοί άνθρωποι με πήραν τηλέφωνο. Εγώ δεν το ήξερα. Διαχειριζόμαστε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και κάποιοι άνθρωποι μπορεί να κάνουν αστοχίες σε αυτά που λένε», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν θέλω να φαγωθούμε μεταξύ μας οι ηθοποιοί εξαιτίας αυτού του πράγματος. Θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκέφτονται καλά πριν μιλήσουν, γιατί μερικές φορές εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Κι εγώ μπορεί να έχω εκτεθεί για όσα έχω πει, γιατί κάποιοι κατηγορούμενοι ήταν πολύ φίλοι μου, άρα βρίσκομαι σε δύσκολο και λεπτό σημείο και πρέπει να σκέφτομαι καλά τι λέω πριν το πω.

Επειδή μιλάμε για την Ελισάβετ τώρα, πιστεύω ότι το σχόλιό της ήταν άστοχο. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει κανονικά την σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί και η ίδια στον τρόπο που μίλησε και πώς τοποθετήθηκε. Έτσι νομίζω απ’ όσο ξέρω την Ελισάβετ, γιατί την ξέρω από πολύ νέα. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της, δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».

https://www.youtube.com/watch?v=4yEU-EEHxcM&t=1s

Πηνελόπη Πιτσούλη

«Η αδυναμία στον τζόγο είναι μια αδυναμία που αφορά εσένα και καταστρέφει εσένα, αλλά να έχεις μία αδυναμία πληγώνοντας και καταστρέφοντας κάποιον άλλον, αυτό δε λέγεται αδυναμία, αυτό λέγεται διαστροφή», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωινό».

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

«Είναι αδυναμία… μα δεν είναι κακούργημα; Φταίνε τα σκοτάδια του… μα δεν είναι το σκοτάδι το ίδιο; Δεν κάνουμε τόσο παρέα πλέον… μα δεν ήσασταν στενοί φίλοι; Λυπάμαι για τους θύτες… δεν τους καταδικάζω τους θύτες; Καθίστε καλά… όχι, εσείς καθίστε καλά»

Πασχάλης Τσαρούχας

«Μια σκέψη: Αντί τα κανάλια να ‘κόβουν’ τις επαναλήψεις εκπομπών με πρωταγωνιστές κατηγορούμενους για βιασμούς – κακοποιήσεις (αδικώντας έτσι και συναδέλφους που πραγματικά δεν είχαν ιδέα), δεν θα ήταν προτιμότερο να εξαιρούν από τις νέες παραγωγές τους πρωταγωνιστές που υποστηρίζουν δημοσίως τους κατηγορούμενους βιαστές – κακοποιητές; Πιο τίμιο μου φαίνεται»

Κώστας Αρζόγλου

«Τελείως λάθος και αυτά τα πράγματα θα έπρεπε να τα κουβεντιάζουμε στο Σωματείο. Όλοι μας έχουμε αδυναμίες αλλά σε καμία περίπτωση αυτές δεν είναι ποινικά διώξιμες. Όσο κρατάει αυτή η κατηγορία για τον Πέτρο νομίζω ότι πρέπει να ακολουθηθεί αυτό», είπε μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Βάσια Παναγοπούλου

«Είναι προφανώς φίλη του και θέλησε να πάει την κουβέντα εκεί. Και για μένα οι τοποθετήσεις της δεν είναι σωστές, είναι απαράδεκτες. Όχι δεν είναι αδυναμία να στριμώχνεις και να βιάζεις, είναι έγκλημα. Πρέπει να ανακαλέσει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ελένη Τζώρτζη

«Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται δημόσια. Μπορεί ιδιωτικά κάποιος, επειδή έχει μία συμπάθεια σε ένα πρόσωπο, να έχει τις δικαιολογίες μέσα του για το τι μπορεί να τον έφερε σε αυτή τη θέση. Είναι απαράδεχτο για τα θύματα και για το σινάφι των ηθοποιών. Αυτά τα πράγματα είναι μηνύσιμα. Δε μπορείς έναν κλάδο ολόκληρο βιαστές. Δεν άκουσα εγώ π.χ. έναν πανεπιστημιακό να βγει επειδή κατηγορήθηκε ένας γιατρός να βγει και να φωνάζει ότι δεν συνέβη και τίποτα, όλοι έχουμε αδυναμίες. Εδώ μιλάμε για κακουργήματα. Είναι απαράδεκτο να ακούγονται αυτά τα πράγματα. Πρέπει να ζητήσει συγνώμη. Ποιοι είναι αυτοί που έχουν κάνει λάθη; Πού τους ξέρει; Εγώ αν είχα κάνει τέτοιο λάθος, θα είχα πάει να παραδοθώ στην αστυνομία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This