Αλέκος Συσσοβίτης: «Με το “Είσαι το ταίρι μου” δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο» (video)

«Ο ανταγωνισμός μου χτύπησε την πόρτα...»

Must Read

Ο Αλέκος Συσσοβίτης αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Eυρύτερα γνωστός όμως έγινε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 όπου πρωταγωνιστούσε στην πετυχημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε ως αναγνωρίσιμο πλέον πρόσωπο.

«Ο ανταγωνισμός μου χτύπησε την πόρτα, αλλά όχι το κεφάλι ευτυχώς. Από τα δύσκολα γινόμαστε αυτό που είμαστε. Η δημοσιότητα μου ήρθε σταδιακά, οπότε δεν μπορώ να πω ότι με σόκαρε. Ήμουν μπάρμαν και είχα ζήσει την έκθεση στον πολύ κόσμο. Με το “Είσαι το ταίρι μου” δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση δήλωσε πως: «Αδυνάτισα γιατί μεγαλώνω παρόλο που γυμνάζομαι. Και μάλιστα είχα πρόβλημα με το στομάχι μου για μία δεκαετία που είχε σε συνέπεια να αδυνατίσω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This