Ράνια Τζίμα: «Κάποια στιγμή λόγω άγχους έχασα την ακοή μου από το ένα αυτί μου εντελώς» (video)

Η ζωή της ως μητέρα και η απώλεια που την έχει στιγματίσει.

Must Read

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και πολλές από τις εξομολογήσεις που έκανε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, προκάλεσαν αίσθηση.

H γνωστή δημοσιογράφος αρχικά αναφέρθηκε στο πώς έχει επηρεάσει τη ζωή της το άγχος που μπορεί να τις προκαλεί η δουλειά της.

«Κάποια στιγμή λόγω άγχους έχασα την ακοή μου από το ένα αυτί μου εντελώς. Επισκέφθηκα γιατρό μετά από 15 ημέρες που δεν άκουγα καθόλου ο οποίος μου είπε πως η βλάβη ήταν μόνιμη και μη αναστρέψιμη. Ήταν νευρολογικής φύσης το πρόβλημα και θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει στο μάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θα είχε περιστατικά απείρους κάλλους. Βίωσα την αμφισβήτηση επειδή ήμουν γυναίκα στη δουλειά και έδωσα τις μάχες μου», είπε αναφορικά με το ελληνικό κίνημα #metoo και το ενδεχόμενο να άνοιγε στον χώρο της ενημέρωσης.

Η Ράνια Τζίμα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον οικονομολόγο και πολιτικό Γαβριήλ Σακελλαρίδη και το 2016 απέκτησαν την κόρη τους, Ελένη. Αναφορικά με την καθημερινότητά τους ως οικογένεια σημείωσε πως: «Η Ελένη είναι πέντε ετών και κοιμάται ακόμη μαζί μας, οπότε ξυπνάω και το παιδί είναι πάνω μου. Το πρωί ετοιμάζω την Ελένη και ταυτόχρονα ενημερώνομαι και κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης. Το ρόλο του αυστηρού τον έχει αναλάβει ο Γαβριήλ, εγώ δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με την Ελένη και η κόρη μου είναι προσκολλημένη στη μαμά της».

Στην ερώτηση αν θέλει να αποκτήσει και δεύτερο παιδί, απάντησε πως «η Ελένη με έπεισε να θέλω να αποκτήσω κι άλλο παιδί».

Πριν πολλά χρόνια η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχασε την αγαπημένη της μητέρα σε ηλικία 52 ετών από πνευμονική εμβολή, γεγονός το οποίο την έχει στιγματίσει. Η ίδια μιλώντας στον δημοσιογράφο της εκπομπής, αποκάλυψε ότι αποφεύγει να πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη, απ’ όπου κατάγεται και κατοικούσε μόνιμα η μητέρα της, γιατί της είναι πολύ δύσκολο ακόμη και τώρα να διαχειριστεί την απώλειά της.

«Παρόλο που πέρασαν πολλά χρόνια από την απώλεια της μητέρας μου, δυσκολεύομαι να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη. Στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη νιώθω την παρουσία της ακόμη και τη μυρωδιά της και όλο αυτό με ζορίζει. Ο πατέρα μου είναι στη Θεσσαλονίκη είχε πρόσφατα μια περιπέτεια υγείας, δυστυχώς δεν έχω αδέλφια και γι’ αυτό σκέφτομαι και το δεύτερο παιδάκι. Σε όλους τους σταθμούς της ζωής μου σκέφτομαι γιατί δεν είναι εδώ η μητέρα μου που με αγαπούσε μέχρι το τέλος του κόσμου. Το πάλεψα με όλους τους τρόπους: μόνη, με φίλους, με συγγενείς και με ψυχανάλυση σε ψυχίατρο για αρκετά χρόνια, με βοήθησε πολύ», δήλωσε.

Στα τόσα χρόνια καριέρας, η Ράνια Τζίμα αποκάλυψε πως η υπόθεση που την συγκλόνισε ήταν της Τοπαλούδη. «Ένιωθα πολύ άσχημα, ήταν Γολγοθάς. Συγκινούμαι πολύ πιο εύκολα και φοβάμαι να δείξω την πιο εύθραυστη πλευρά μου. Ελπίζω μεγαλώνοντας να το αντιμετωπίσω.»

https://vimeo.com/604704762

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This