Βανέσα Βενέτη: «Έχω ένα παιδί 10 χρονών και δεν μπορώ να το δω γιατί είμαι τρανς» (video)

«Ζητάω απεγνωσμένα μια φωτογραφία της και δεν έχω ούτε μία τα τελευταία τέσσερα χρόνια»

Must Read

Μία συγκλονιστική ιστορία μοιράζεται η Βανέσα Βενέτη η οποία έλαβε συμμετοχή στο reality μαγειρικής Game of chefs.

H Βανέσα Βενέτη ζούσε σε ξένο σώμα για πάνω από 40 χρόνια, ωστόσο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα μία γυναίκα την οποία και παντρεύτηκε και έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί.

Η ίδια όμως δεν μπόρεσε να κρύψει την ταυτότητά της και της αποκαλύφθηκε προκειμένου να βρουν μία λύση για το παιδί. Δυστυχώς όμως η απόφασή της να ανακτήσει το πραγματικό της σώμα και να κάνει φιλομετάβαση της στέρησε το παιδί της, αφού η πρώην σύζυγος της δεν την αφήνει να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί του.

«Την πρώην σύζυγο μου την είχα ερωτευθεί. Δεν είναι ότι έκανα τον γάμο για να κρυφτώ μέσα από αυτόν, όχι. Την αγαπούσα, παντρευτήκαμε, ήρθε το παιδί, πίστευα ότι μπορούσα να καταπολεμήσω την ταυτότητα του φύλου μου αλλά δεν τα κατάφερα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα του reality μαγειρικής.

«Σεφ μου, έχω ένα παιδί, μια κόρη 10 χρονών και δυστυχώς δεν μπορώ να την δω εδώ και τέσσερα χρόνια που έχω ξεκινήσει την φυλομετάβαση μόνο και μόνο γιατί είμαι τρανς. Της είχα μιλήσει όταν ήταν έξι χρονών σαν παραμυθάκι», δήλωσε η διαγωνιζόμενη στην επιτροπή του εν λόγω ριάλιτι, το επεισόδιο του οποίο θα προβληθεί αύριο.

Η Βανέσα Βενέτη μιλώντας σήμερα στην Φαίη Σκορδά ομολόγησε ότι «η συνειδητοποίηση πάντα υπήρχε αλλά προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν συμβαίνει σε σένα αυτό το πράγμα»

 «Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν μου επιτρέπουν να δω το παιδί μου. Δεν είναι ότι απλά δεν μπορώ να την δω αλλά ζητάω απεγνωσμένα μια φωτογραφία της και δεν έχω ούτε μία τα τελευταία τέσσερα χρόνια! Το διαζύγιο έχει βγει αλλά η πρώην σύζυγος μου εκμεταλλεύεται το νομικό κενό. Δηλαδή δεν υπάρχει νόμος να μου απαγορεύει, απλά δεν υπάρχει και νόμος που να το λύνει.

Το σοκ που υπέστη η πρώην σύζυγος μου το έχω καταλάβει, το έχω κατανοήσει απόλυτα. Ήμουν δίπλα της στην αρχή. Περάσαμε ένα χρόνο μαζί, πριν χωρίσουμε, στην προσπάθεια να δούμε πως θα το διαχειριστούμε όλο αυτό. Χωρίσαμε υποτίθεται ως φίλες με γνώμονα το καλό του παιδιού. Όταν με είδε στην Αθήνα, έχοντας ξεκινήσει τη φυλομετάβαση, μου είπε «ξέχνα το παιδί». Χωρίσαμε το 2015 και έχουμε 2021. Δηλαδή εντάξει με το σοκ, τα καταλαβαίνω όλα αυτά, αλλά δεν μπορείς να χρησιμοποιείς το παιδί γιατί έχεις σοκαριστεί ή νιώθεις άσχημα συναισθήματα για εμένα», δήλωσε στην εκπομπή «Πρωινό».

https://vimeo.com/607294978

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This