Big Brother: Ενοχλημένοι οι παίκτες με τις ερωτικές περιπτύξεις του Πάνου και της Ανχελίτας (video)

«Το κρεβάτι γιατί κουνιέται; 2-3 φορές τη μέρα σίγουρα»

Must Read

Ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα είναι το ζευγάρι Big Brother. Oι δυο τους είναι πολύ διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον και συχνά δείχνουν τον έρωτά τους. Mερικοί όμως από τους παίκτες δυσφορούν καθώς θεωρούν ότι το μοντέλο και η τραγουδίστρια έχουν ξεπεράσει κάπως τα όρια.

H Σαμάνθα μιλώντας στη Μαίρη και στον Κώστα επιβεβαίωσε στο τηλεοπτικό κοινό ότι το ζευγάρι συνευρίσκεται πολύ συχνά ερωτικά, την ίδια στιγμή μάλιστα που εκείνη κοιμάται στο διπλανό κρεβάτι.

«Εσείς περνάτε το ένα τρίτο, εμείς στο δωμάτιο περνάμε τα υπόλοιπα δύο τρίτα. Τι εννοείς φιλάκια; Εγώ το είδα το… τίποτα άλλο στο μπάνιο. Αυτό το… τίποτα άλλο γίνεται ενώ κοιμάμαι δίπλα μου. Τις κουβέρτες τι τις έχουμε; Το κρεβάτι γιατί κουνιέται; 2-3 φορές τη μέρα σίγουρα», είπε χαρακτηριστικά η Σαμάνθα, με τον Κωστή να απαντά: «Που ζεις; Τρεις φορές. Μπορεί και τέσσερις».

Από την άλλη μεριά και ο Στιβ ενώ χαίρεται που οι δύο του φίλοι είναι μαζί, ωστόσο τον ενοχλεί ο ήχος από τα… φιλάκια τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι φιλιόντουσαν με πάθος στο δωμάτιο που κοιμόταν ο Στιβ και εξαιτίας αυτού ξύπνησε. Έτσι λοιπόν δεν δίστασε να τους πετάξει τις παντόφλες του για να φύγουν από το δωμάτιο.

«Στιβ, σε ενοχλούν τα ματς μουτς;» τον ρώτησε χαρακτηριστικά ο μεγάλος αδερφός με εκείνον να απαντάει καταφατικά, εξηγώντας πως αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχει ενεργή σεξουαλική ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This