Βαλέρια Κουρούπη: «Δεν χρειαζόμαστε εκατομμύρια ηθοποιούς σε αυτή τη χώρα» (video)

«Έχω δεχθεί κακοποιητική συμπεριφορά! Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί΄»

Must Read

Θεατρικό σανίδι εμφανίζεται πάλι η Βαλέρια Κουρούπη και με αφορμή το νέο της ρόλο μίλησε στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Μεταξύ άλλων όμως αναφέρθηκε και στο καίριο θέμα που έχει απασχολήσει κυρίως στο χώρο του θεάτρου και αυτό δεν είναι άλλο από τις καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές από συναδέλφους της.

«Το κίνημα #metoo ήταν μια πολύ ωραία αρχή, οι άνθρωποι πρέπει να μιλάμε. Παρενόχληση έχω δεχτεί, κακοποίηση λεκτική έχω δεχθεί. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δεν έχω ζήσει έντονη σεξουαλική παρενόχληση που να χρειαστώ να καταγγείλω», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον πρώην σύζυγό της και το γεγονός ότι συγκατοικούσαν, λόγω οικονομικής δυσπραγίας, παρότι έχουν χωρίσει, αποκάλυψε πώς δεν συζούν πλέον.

«Να καθησυχάσω τους φίλους μας τους σεξιστές ότι δεν μένουμε πια μαζί με τον πρώην σύζυγό μου», τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

Στην ερώτηση πως θα αντιδρούσε αν γιο της ήθελε ασχοληθεί με την υποκριτική, εκείνη απάντησε πώς θα επιθυμούσε να ασχοληθεί με ότι τον ευχαριστεί, ενώ θεωρεί πώς «ηθοποιούς έχουμε πάρα πολλούς, δεν θα ήθελα να είναι ένας άλλος. Είναι η πιο ωραία δουλειά του κόσμου αλλά δεν χρειαζόμαστε εκατομμύρια ηθοποιούς σε αυτή τη χώρα».

https://vimeo.com/610593640

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This