Βαλέρια Κουρούπη: «Αυτός είναι ο λόγος που συγκατοικώ ακόμη με τον πρώην σύζυγό μου» (video)

«Συγκατοικούμε κι όσο κι αν συμπαθιόμαστε είναι πάρα πολύ παράδοξο»!

Must Read

Εκείνη είναι ανιψιά του γνωστού ηθοποιού Γιαννη Μπεζου και έγινε ευρύτερα γνωστή ως Λίλη στη σειρά «Εκείνες κι εγώ». Εκείνος είναι μουσικός και γιος της σπουδαίας ερμηνεύτριας Ελένης Βιτάλη.

Ο λόγος για την Βαλέρια Κουρούπη και τον Νίκο Ξύδη, οι οποίοι το 2002 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και απέκτησαν μαζί έναν γιο τον Οδυσσέα. Ωστόσο το 2020 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όμως οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες και μένουν ακόμη κάτω από την ίδια στέγη.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» και εξήγησε στον Φάνη Λαμπρόπουλο και στον Νικόλα Ράπτη, τους λόγους που τους οδήγησε να πάρουν αυτήν την κοινή απόφαση.

«Συγκατοικούμε κι όσο κι αν συμπαθιόμαστε είναι πάρα πολύ παράδοξο… Έχουμε ένα παιδί κι είμαστε πάνω κάτω. Είναι κάπως διαμορφωμένο που δεν είμαστε τελείως μαζί, έχουμε και κοινούς χώρους. Δεν θα φέρουμε κάποιον καινούριο σύντροφο. Τα προβλήματα που προκύπτουν είναι πολύ περισσότερο από αυτό που ρωτάς. Είναι πολύ δύσκολο γιατί όταν αποφασίζεις να τελειώσεις μία κοινή ζωή με κάποιον, πρέπει να την τελειώσεις.

Μένουμε μαζί για πάρα πολλούς πρακτικούς κι οικονομικούς λόγους και γιατί μας βρήκαν καταστροφές με όλα αυτά που συνέβησαν και δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε. Όταν έχεις ένα παιδί δεν ρισκάρεις να μην μπορείς να του πάρεις γάλα για να πληρώσεις το νοίκι», εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός.

https://www.youtube.com/watch?v=mlIiJhbM4ec

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This