Σπύρος Μπιμπίλας για τους celebrities με μαϊμού εμβολιασμούς: «Όποιος έχει στοιχεία να κάνει καταγγελίες»

Ηθοποιοί και τραγουδιστές πρώτης γραμμής δουλεύουν με πλαστά πιστοποιητικά!

Must Read

Φαίνεται πως οι fake εμβολιασμοί και τα πιστοποιητικά «μαϊμού» που εντοπίστηκαν από τις Αρχές στον Παλαμά Καρδίτσας ήταν μόνο η αρχή.

Η σχετική αποκάλυψη που έκανε δημόσια χθες ο Γιώργος Παράσχος έπεσε σαν… βόμβα στα καλλιτεχνικά στέκια, κάνοντας αρκετούς συναδέλφους του να χάσουν. Όπως φαίνεται, καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής, ηθοποιοί και τραγουδιστές δηλώνουν εμβολιασμένοι με πλαστά πιστοποιητικά και δουλεύουν κανονικά σε θεατρικές σκηνές και νυχτερινά κέντρα, δίχως να λογαριάζουν κινδύνους και συνέπειες για τους συνανθρώπους τους.

Εκείνο ωστόσο που παρέλειψε να καταστήσει σαφές ο κ. Παράσχος, ο οποίος προχώρησε στην παραπάνω ομολογουμένως απίστευτη καταγγελία, είναι αν κατήγγειλε ο ίδιος το περιστατικό και στις Αρχές προκειμένου να βοηθήσει στην εξάρθρωση του κυκλώματος. Ή, τουλάχιστον, αν οι Αρχές ενδιαφέρθηκαν να μάθουν τα ονόματα που του αποκάλυψε το μέλος του κυκλώματος που τον πλησίασε, σύμφωνα με όσα είπε στην κάμερα του «Love It».

https://streamable.com/jm0ula

H «Espresso» επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος είπε ότι όντως κυκλοφορούν φήμες πως υπάρχουν καλλιτέχνες που δουλεύουν με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

«Το έχω ακούσει ως φήμη»

«Το έχω ακούσει κι εγώ ως φήμη να κυκλοφορεί τις τελευταίες δυο τρεις ημέρες, αλλά εμένα δεν με έχει προσεγγίσει κανείς να βγάλω ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αν με προσέγγιζαν, θα τους πήγαινα στην Αστυνομία. Γενικά, αν υφίσταται όλο αυτό και είναι αληθινό -γιατί το έχω ακούσει κι εγώ να λέγεται-, θα πρέπει κάθε τέτοια περίπτωση να καταγγέλλεται. Διότι αλλιώς δεν μπορούμε να προστατευτούμε. Για να το καταγγέλλει δημόσια ο κ. Παράσχος, σημαίνει ότι έχει στοιχεία. Εγώ θα το κατήγγελλα κατευθείαν γιατί είμαι και πολύ υπέρ των εμβολίων. Αν υπάρχουν γιατροί που κάνουν τέτοια πράγματα, πρέπει να συλληφθούν αμέσως» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This