Φαίη Σκορδά: Απογοητευμένη με τις δηλώσεις της Άννας Φόνσου σχετικά με τον Λιγνάδη (video)

«Αν πάω στην φυλακή να επισκεφθώ τον Δημήτρη Λιγνάδη, θα στιγματιστώ από τους συναδέλφους μου», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Must Read

Συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Φόνσου στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμός ανηλίκων κατά συρροή, και του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για έναν Βιασμό και για δύο απόπειρες βιασμού.

«Αδυναμίες δεν έχουν μόνο οι ηθοποιοί, έχουν και οι δικηγόροι, όλοι έχουν αδυναμίες. Οι ηθοποιοί φαίνεται πως τα έξω αν έχουν αδυναμία. Τουλάχιστον για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, πιστεύω ότι είναι άρρωστοι. Ο Λιγνάδης ήταν φίλος μου, ο Πέτρος όχι. Έπεσα από τα σύννεφα. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι χρησιμοποίησε τη θέση του για να… Τρομερό!

Δεν έχω πάει στη φυλακή να τον δω, δεν μας επιτρέπουν. Αν πάω, θα στιγματιστώ από τους συναδέλφους. Εγώ θέλω να πάω γιατί πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι θα το έχουν μετανιώσει. Δεν χρειάζεται να τους κρεμάσουμε. Αυτό που έκαναν δεν ήταν ό,τι καλύτερο αλλά θα το πει η δικαιοσύνη. Αν τους καταδικάσουν πολλά χρόνια, θα στενοχωρηθούμε αλλά θα λέμε ότι έτσι έπρεπε», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ακούγοντας αυτές τις δηλώσεις, η Φαίη Σκορδά αναρωτήθηκε αν η σπουδαία ηθοποιός έχει καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης και τους λόγους τους οποίους κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης.

«Έχει καταλάβει γιατί κατηγορείται ο Λιγνάδης; Δεν έχει καταλάβει. Νομίζω, γιατί δεν θέλω να πω κάτι άλλο, ότι δεν έχει καταλάβει για τι κατηγορείται. Υπάρχει η λέξη ανήλικο μέσα στις κατηγορίες; Δεν έχει να κάνει με τη φιλία της, δεν έχει καταλάβει, δεν έχει ενημερωθεί σωστά. Άσε όλα τα άλλα, αλλά όταν είπε “δεν ήταν ό,τι καλύτερο”; Δεν είμαι έξαλλη, πιστεύω όμως πως για τον Λιγνάδη αυτό το κομμάτι μπορεί να μην το έχει ακούσει».

https://vimeo.com/611553577

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητέρα για δεύτερη φορά η Ισμήνη Νταφοπούλου-Το φύλο του μωρού

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον...

More Articles Like This