Έλενα Χριστοπούλου: Τι είπε για την «κόντρα» της με την Βίκυ Καγιά; (video)

«Δεν θα ήθελα να κάνω εκπομπή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Must Read

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε την κριτική επιτροπή.

Έτσι λοιπόν σε ρόλο κριτή θα δούμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Τάκης Ζαχαράτος, την Έλενα Χριστοπούλου και την Κρυσταλλία Ρήγα, ενώ παρουσιαστές του φαντασμαγορικού show θα είναι ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος.

https://vimeo.com/612595689

Καλεσμένη στην εν λόγω εκπομπή βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου και μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό βήμα αλλά και για τα τηλεοπτικά πρόσωπα που «πουλάνε»… περισσότερο.

Αρχικά μίλησε για την δουλειά της ως μάνατζερ πολλών επωνύμων.

«Ως τώρα αυτό που κάνω είναι να βοηθάω τον κόσμο. Είμαι φάρος για τον κόσμο. Για όσους πιστεύουν ότι η ζωή είναι one man show κάνουν λάθος, πάντα χρειάζεσαι κάποιον να σου δείχνει πώς να αποφεύγεις τις κακοτοπιές. Ο δικός μου φάρος είναι ο άντρας μου. Είναι αυτός που με επηρεάζει και στις επιλογές μου και στη ζωή μου. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Εγώ βάζω τον εαυτό μου πίσω. Ο Αποστόλης με μαθαίνει τώρα που μεγαλώνω να κοιτάξω και λίγο τον εαυτό μου. Το είχα πολύ ανάγκη».

«Είμαι άκαμπτη στις διαπραγματεύσεις για τους πελάτες μου. Το αντίθετο είμαι για μένα. Για το καλό τους», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τις φήμες που την ήθελαν να κάνει εκπομπή με την πολύ καλή της φίλη Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αποκάλυψε πως «ποτέ δεν έγινε ούτε καν ραντεβού να κάνουμε εκπομπή με την Ηλιάνα, δεν υπήρξε ούτε σαν πρόταση. Δεν θα έκανα εκπομπή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ήταν να κάνω κάτι με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η Ηλιάνα έχει τη δική της πορεία, ξεκινάει τώρα, και δεν θέλω να είμαστε σαν τις αδελφές Τατά. Επειδή αγαπιόμαστε κάνω εγώ πίσω, κάνει εκείνη λίγο πίσω και δεν είναι καλό» ενώ θεωρεί πως «η Ηλιάνα είναι ένας θησαυρός, είναι φρέσκο πρόσωπο».

Πιστεύει επίσης πως εμπορικά πρόσωπα θεωρούνται «η Σκορδά. Η Μενεγάκη ήταν πάντα. Η διάρκεια που έχει η κ. Μενεγάκη είναι τελείως διαφορετική από τις άλλες κυρίες. Η Καινούργιου είναι πολύ δυνατή εμπορικά και το προσπαθεί πάρα πολύ και ξέρω ότι οι πελάτες είναι πολύ ευχαριστημένοι μαζί της. Αυτή η δουλειά αν την αγαπάς αποδίδει»

«Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω για τα rates των ανθρώπων, π.χ. για την Ιωάννα Τούνη. Το βρίσκω φοβερά απαράδεκτο αυτό που βγήκε. Είναι προσωπικά δεδομένα κάθε ανθρώπου», είπε στην συνέχεια αναφορικά με τον τιμοκατάλογο της γνωστής influencer.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Σκέφτεται να κινηθεί νομικά μετά την αποκάλυψη του τιμοκαταλόγου της (video)

H Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε πως δεν συνεργάζεται με ανθρώπους «που έρχονται και νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα»

Τέλος αναφέρθηκε στην φημολογούμενη κόντρα της με την Βίκυ Καγιά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Και η Βίκυ είναι ένα εμπορικό πρόσωπο. Δεν έχω καμία κόντρα. Είχαμε κάποιες διαφωνίες γενικώς που δεν συζητήσαμε. Δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This