Δέσποινα Βανδή: Γκρέμισε το Instagram με το καυτό μίνι στα 52 της

Εκθαμβωτική η τραγουδίστρια «βάζει κάτω» ακόμα και μοντέλα

Must Read

Όσο ο χρόνος περνάει, τόσο η Δέσποινα Βανδή αντιστέκεται και προκαλεί ίλιγγο με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το καλλίγραμμο σώμα της που θα ζήλευαν ακόμα και τα μοντέλα του… GNTM!

H αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του J2US με ένα καυτό κατακόκκινο μίνι φόρεμα που αναδείκνυε τα υπέροχα πόδια της και την καλογυμνασμένη σιλουέτα της. 

Η φωτογράφος Ρούλα Μονιάκη τράβηξε σε αισθαντικά «κλικ» την κριτή του J2US και προκάλεσε παραλήρημα στο Instagram. Κάτω από την φωτογραφία της γνωστής τραγουδίστριας τα αποθεωτικά σχόλια έπεσαν βροχή, ενώ πολλοί διάσημοι φίλοι της Βανδή, έσπευσαν να αφήσουν κολακευτικά μηνύματα. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This