Γιώτα Μυλωνά: «Σκότωσαν τον σύντροφό μου με καυτό παραφινέλαιο – Του έβαλαν φωτιά» (video)

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι συγκλονίζει περιγράφοντας την δολοφονία του αγαπημένου της

Must Read

Έχασε τον σύντροφό της με τον πιο φριχτό και άδικο τρόπο. Η Γιώτα Μυλωνά, πρώην παίκτρια του ριάλιτι Big Brother καθηλώνει περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίον δολοφόνησαν τον σύντροφό της, μια υπόθεση που μοιάζει με την επίθεση εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου με βιτριόλι.

Με αφορμή την πολύκροτη δίκη που ξεκίνησε σήμερα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι η οποία επέλεξε να αποχωρήσει από το παιχνίδι αρκετά νωρίς, μίλησε για την δολοφονία του αγαπημένου της από έναν άγνωστο πριν από 8 χρόνια, ο οποίος τον έλουσε με παραφινέλαιο και του έβαλε φωτιά.

«Ξυπνάνε αναμνήσεις, οι οποίες δεν κοιμούνται κιόλας. Έχω αυτές τις εικόνες χαραγμένες στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Έγινε το 2013. Ήμασταν μαζί από το 2009, ήμασταν παιδικοί φίλοι πιο πριν. Ο σύντροφός μου εκείνη την ημέρα κατέβηκε στην πλατεία να φάει μια μακαρονάδα. Πέρασε ένας άντρας τότε και έβαλε τα μαλλιά του μέσα στην μακαρονάδα του φίλου μου και τότε ακολούθησε διαπληκτισμός και λογομαχία, όπως ήταν λογικό. Τότε ο δράστης πήγε στο σπίτι του, γιατί έμενε κοντά, έβαλε σε μία κατσαρόλα παραφινέλαιο, γύρισε και τον έκαψε. Του είχε πει στον καβγά ότι θα του βάλει φωτιά, όμως πολλά λέμε πάνω στα νεύρα μας, δεν το πήρε στα σοβαρά. Το έκανε πράξη όμως» ανέφερε και πρόσθεσε ότι ο δολοφόνος είναι φυλακίστηκε με ισόβια ποινή. Κάτι το οποίο όπως αισθάνεται, δεν σημαίνει ότι έχει αποδοθεί δικαιοσύνη αφού σε μερικά χρόνια θα αποφυλακιστεί:

«Στην Ελλάδα βέβαια, τα ισόβια δεν είναι ισόβια. Τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι έξω, όπως και η δράστιδα της επίθεσης στην Ιωάννα. Το “γιατί” είναι χαραγμένο στην καρδιά μου και στο μυαλό μου, όπως το “γιατί” της Ιωάννας. Όταν έγινε η δίκη, δόθηκε μία εκδοχή για την αιτία, αλλά κανείς δεν τον πίστεψε. Υποστήριξε ότι είχε πάρει ουσίες, έβλεπε δαίμονες και του ψιθύριζαν να βάλει φωτιά στους άλλους δαίμονες» περιέγραψε και πρόσθεσε ότι ο σύντροφός της δεν είδε ποτέ τον εαυτό του στον καθρέφτη και ήταν διαρκώς σε καταστολή ώσπου ξεψύχησε:

«Μιλάμε για πάνω από 80% εγκαύματα. Ο ίδιος δεν είχε δει τον εαυτό του σε αυτή την κατάσταση, αλλά τον βλέπαμε εμείς. Το είχαν σε καταστολή λόγω των φρικτών πόνων, φοβούνταν μην φύγει δηλαδή, από τον πόνο. Για τρεις μήνες άντεξε να ζήσει αυτή την κόλαση και πέθανε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This