Γιώργος Λιάγκας – Έσταξε «φαρμάκι» για τον James Καφετζή: «Πριν το Survivor δεν τον ήξερε η μάνα του» (video)

Έξαλλος ο παρουσιαστής με την συμπεριφορά του πρώην παίκτη του Survivor!

Must Read

Εξώδικο έστειλε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο James Καφετζή, επειδή όπως ισχυρίζεται καταπάτησε τους όρους του συμβολαίου το Survivor.

Tην είδηση αυτή κλήθηκε να σχολιάσει ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης στον δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό» Γρηγόρη Μπάκα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Έχω πει τι έχει γίνει. Έχει γίνει εξώδικο γιατί το συμβόλαιό μου είναι τρία χρόνια και πρέπει να πάρω έγκριση για το οτιδήποτε. Το J2US γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό οπότε μπορεί να βρεθεί λύση».

Αναφορικά με την πρώην σύντροφό του δήλωσε πως: «Δεν θέλαμε σχέση από απόσταση και οι δύο, δεν είναι όμως ότι έχουμε κακές σχέσεις, κάθε φορά με κράζει που με βλέπει να τραγουδάω στο J2US».

Το ύφος όμως του νεαρού επιχειρηματία φαίνεται να μην άρεσε στον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος με επικριτικό ύφος σχολίασε: «Εγώ θα είχα φύγει. Ο άνθρωπος δεν ήθελε να σου μιλήσει, σε σνόμπαρε και σε σνόμπαρε πολύ. Η χυλόπιτα του James στον Μπάκα είναι το θέμα. Πριν το Survivor δεν τον ήξερε η μάνα του, τώρα τον ξέρει όλη η Ελλάδα»

https://vimeo.com/624325591

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This