Evgenia: Από την Αμερική στην Ελλάδα για το «Μαξιλάρι» της, με την dream team της showbiz στο πλευρό της

Must Read

Στην αγαπημένη της Ελλάδα, πραγματοποίησε, ταξίδι-αστραπή, η Evgenia, για τις ανάγκες του νέου της βιντεοκλίπ για το νέο της τραγούδι, που πρόκειται για ένα ακόμη hit στο βιογραφικό της, με σπουδαίες υπογραφές, και έχοντας στο πλευρό της, την dream team, την αφρόκρεμα των ανθρώπων, που επιμελούνται την εικόνα, των μεγαλύτερων ονομάτων, της showbiz!

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, που έχει καταφέρει να κάνει την διαφορά, και να αγαπηθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό, για τα τραγούδια της και την ιδιαίτερη χαρακτηριστική χροιά φωνής της, ζώντας και κάνοντας καριέρα στην Αμερική τα τελευταία χρόνια, δεν κρύβει την αγάπη της, για την χώρα μας, που φροντίζει να αναδεικνύει, μέσα από κάθε κίνησή της.

Αν και δασκάλα φωνητικής, με σημαντικές σπουδές στην όπερα, άφησε στην άκρη το κλασσικό τραγούδι, για να αποθεώσει το μεράκι της, στο καθαρόαιμο λαϊκό τραγούδι. Και μετά από δύο επιτυχημένες συνεργασίες, με τον μετρ των μεγάλων επιτυχιών Μιχάλη Τουρατζίδη, όπως το «Θα με ζητάς», και το «Όχι Ευχαριστώ», η Evgenia, πριν από λίγες μέρες, βρέθηκε στο στούντιο ηχογράφησής του, στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρώσουν το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Μαξιλάρι», σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους Jenny Tsiko, που θα κυκλοφορήσει από την «Spicy»!

Για την υλοποίησή του, επιστρατεύτηκαν οι καλύτεροι, στο είδος τους. Η τραγουδίστρια, έχοντας κυριολεκτικά την dream team στο πλευρό της, τόσο στην φωτογράφιση για το cover του εξωφύλλου, που πραγματοποίησε ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Καψάλης, με την σφραγίδα της fashion επιτυχίας, δια χειρός της διάσημης art director, Sandra Kraoun, όσο και για το βιντεοκλίπ-υπερπαραγωγή, που σκηνοθέτησαν οι δημοφιλής Pickcodes, η Evgenia, έβγαλε από μέσα της, το ταπεραμέντο, και τον αμερικάνικο «αέρα», μιας πραγματικής ντίβας! Ξεχωρίζοντας για τη φινέτσα της φωνής αλλά και της εμφάνισής της, η Evgenia, κατάφερε να λάμψει, με το εντυπωσιακό hair styling του Τρύφωνα Σαμαρά, την make up αποθέωση, του Γιάννη Μαρκετάκη, αλλά και το εκρηκτικό styling του Ντένη Κολποδίνου!!!

Αναμένουμε σε λίγες μέρες, να απολαύσουμε το νέο της τραγούδι, «Μαξιλάρι», μία δυναμική μπαλάντα, που θα συγκινήσει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This