Γιάννης Ζουγανέλης: «Έχω υπάρξει εκρηκτικός, αλλά πότε βίαιος» (video)

Must Read

Στην νέα σειρά που πρωταγωνιστεί φέτος, «Κομάντα και Δράκοι» έκανε αναφορά, σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Γιάννης Ζουγανέλης, αναφερόμενος παράλληλα στο ελληνικό #metoo και στην κρίση που ξέσπασε στο θέατρο.

«Με την καθοδήγηση του Θοδωρή Παπαδουλάκη, που είναι καλός σκηνοθέτης και η εικόνα του είναι μαγική βγήκε ό,τι έχω στο βάθος στο ψυχής μου. Όλοι οι άνθρωποι παλεύουν ανάμεσα στο καλό και στο κακό. Θεωρώ την ορθοδοξία την πιο ελεύθερη θρησκεία. Το καλό και το κακό υπάρχει και στον Μπάμπα Μπομ. Είναι σε αντιπαράθεση μόνιμη για το τι είναι καλό και τι κακό και τι ενώνει τους ανθρώπους. Ο καθένας αν ψάξει μέσα του θα βρει στοιχεία που μακάρι η ζωή να μην μας επιτρέψει να τα βγάλουμε» τόνισε ο Ζουγανέλης με αφορμή τον ρόλο του στην σειρά.

«Είναι μια ευκαιρία να μπαίνεις σε ένα ρόλο είτε τον πιστεύεις είτε όχι. Εγώ όταν υποδύομαι κάτι αφήνομαι στην μπαγκέτα του σκηνοθέτη. Στην αρχή φοβόμουν το ρόλο» συνέχισε.

«Έχω μετανιώσει για συμπεριφορά μου»

Ο Γιάννης Ζουγανέλη έκανε λόγο και για το ελληνικό #metoo και στην κρίση που ξέσπασε στο θέατρο.

«Έχω υπάρξει εκρηκτικός αλλά το έχω μετανιώσει. Καθόλου βίαιος. Επειδή είχα το άγχος και την ευθύνη μιας δουλειάς είχα εκρήξεις και το μετάνιωσα, αλλά όχι βίαιος» αποκάλυψε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε:«Μια φορά σε ένα λάιβ δεν άκουγα καθόλου. Έκανα νοήματα και ήρθα ένα παιδί κάποια στιγμή γιατί δεν είχαν τελικά συνδέσει τα μόνιτορ και τον έσπρωξα. Μετά να ανοίξει η γη να με καταπιεί, ζήτησα συγγνώμη. Δεν είμαι έντονος στην διαφωνία, τις περισσότερες φορές αποχωρώ».

Τέλος, ο ηθοποιός επεσήμανε πως δεν μπορεί να ταπεινώνονται οι συνάδελφοί του. «Σας δίνω τον λόγο της τιμής μου ότι αν κάτι έβλεπα θα το κατήγγειλα. Υπήρξε σκηνοθέτης που ήταν αυστηρός και ασχημότροπος στα παιδιά της πρόβας και πήγα και του το είπα: “δεν αντέχω να ταπεινώνονται συνάδελφοι”. Είμαστε από τους τυχερούς γιατί ακόμα και τα μυαλά που θα θέλουν να φερθούν ξανά βίαια με όποιο τρόπο τώρα θα το σκεφτούν» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This