Ήβη Αδάμου: «Φοβάμαι το ότι φεύγω από την οικογένειά μου, το σπίτι μου και ότι μπορεί πάθω κάτι» (video)

Must Read

Η ‘Ηβη Αδάμου άρχισε να ασχολείται με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Σε ηλικία εννέα ετών μάλιστα συμμετείχε σε έναν κυπριακό διαγωνισμό τραγουδιού όπου κέρδισε την 1η θέση. Ευρύτερα γνωστή όμως έγινε το 2009 μέσα από το ελληνικό μουσικό σόου The X-Factor 2 του ANT1, όπου συμμετείχε.

Εκείνη την χρονιά γνώρισε και τον Μιχάλη Κουινέλη με τον οποίο συνεργάστηκαν για πρώτη φορά ένα χρόνο μετά, στο τραγούδι «Σαν Έρθει η Μέρα». Οι δυο τους σύναψαν μία πολύ όμορφη σχέση το 2014 και τέσσερα χρόνια μετά ήρθε στην ζωή η όρη τους, Ανατολή-Νεφέλη.

Για την σχέση που έχει με την κόρη της μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η τρίχρονη κόρη τους κάνει ότι θέλει τον πατέρα της και πως εκείνη είναι αυτή που βάζει τα όρια.

«Προφανώς και συγκινήθηκα όταν είδα την κόρη μου να πηγαίνει στο σχολείο, αλλά ένιωθα και ανήσυχη λίγες μέρες πριν. Ένιωθα πως κάτι είχα, αλλά δεν ήξερα τι ήταν ακριβώς, τη στιγμή που την άφησα έξω, συνειδητοποίησα ότι αυτό ήταν που με έτρωγε όλες αυτές τις μέρες… Ότι θα την αφήσω και θα φύγω, ενώ εκείνη θα είναι σε ένα πολύ νέο περιβάλλον για την ίδια αλλά και εμένα. Μόλις την άφησα μόνη της έξω από τον παιδικό σταθμό, απλά έφυγε, παιδιά μπήκε μέσα κυρία και δεν την ένοιαζε τίποτα και κανένας. Λέω εντάξει, το ζω μόνη μου», είπε για την πρώτη ημέρα που πήγε η κόρη τους στον παιδικό σταθμό και πρόσθεσε:

«Έχω αποκτήσει φοβίες. Μπαίνω στο αεροπλάνο. Δεν φοβάμαι το αεροπλάνο αλλά φοβάμαι το ότι φεύγω από την οικογένειά μου, το σπίτι μου και αν πάθω κάτι, αν συμβεί κάτι; Τέτοια σκέφτομαι. Όταν γίνεσαι πατέρας ή μητέρα, είναι τόσες οι ευθύνες και προσέχεις πρώτα τον εαυτό σου για να μη λείψεις στο παιδί σου. Οπότε μάλλον γι΄αυτό μας βγαίνει αυτή η ανάγκη να προσέχουμε πιο πολύ».

https://vimeo.com/631750959

Στην συνέχεια η σύζυγος του ράπερ του συγκροτήματος Stavento αναφέρθηκε στο πρώτο τους ντουέτο με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Με τον Μιχάλη κάναμε μαζί μια περιοδεία το 2010 τότε που είχαμε βγάλει μαζί το “Σαν έρθει η μέρα”. Εκεί είχαν βρεθεί με τον πατέρα μου, ήμασταν περιοδεία μαζί, ήταν σαν φίλοι. Δεν σήκωνω κουβέντα για τον Μιχάλη. Ήθελα αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου για άπειρους λόγους, έχει πυγμή, είναι προστατευτικός. Είναι όπως πρέπει», τόνισε.

Για την απόφασή τους να μείνουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, δήλωσε πως: «Όταν ο Μιχάλης μου είπε αυτό το πράγμα, άρχισα να το σκέφτομαι μέσα μου και να το δουλεύω. Όταν έχεις και ένα παιδί λες: Μήπως τελικά είναι καλύτερα εκεί; Όταν υπάρχει ένα παιδί και ως γονιός πια, σκέφτεσαι ξανά από την αρχή τα βάζεις πάλι κάτω και λες ότι είναι καλύτερο να συμβεί για το παιδί μου.

https://vimeo.com/631763298

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This