Υρώ Μανέ: «Αποδεχτήκαμε τις κακές συμπεριφορές γιατί ζούμε σε ένα συγκεκριμένο σύστημα! Τώρα ξεχείλισε το ποτήρι» (video)

«Έχουμε υποθάλψει και εμείς οι ίδιοι τέτοιες συμπεριφορές»

Must Read

Η Υρώ Μανέ σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στις επιθέσεις που δέχθηκε από συναδέλφους της όσο ήταν πρόεδρος του ΣΕΗ επειδή είχαν διαφορετικές πολιτικές απόψεις.

Για τις άσχημες συμπεριφορές που ενδεχομένως να δέχθηκε στον χώρο του θεάτρου μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ταλέντο των ηθοποιών και κατά πόσο αυτό μπορεί να «σκεπάσει» τις απαράδεκτες συμπεριφορές που μπορεί να έχουν προς τον συνάνθρωπό τους.

«Γι’ αυτό προσπαθούμε να οργανώσουμε τον κώδικα δεοντολογίας στο ΔΣ του Εθνικού για να μπορέσουμε να περιφρουρήσουμε τον εργασιακό μας χώρο από τις παθογένειες και τις συμπεριφορές που εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους από τη μεριά των εξουσιαστών.

Μας δίνεται η αφορμή να αλλάξει το σκηνικό γενικότερα και να συμπεριλάβει όλη την κοινωνία.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε υποθάλψει και εμείς οι ίδιοι τέτοιες συμπεριφορές με τη νοοτροπία ότι όποιος είχε μια “παραξενιά”, απαξιωτικό τρόπο που σε άλλη περίπτωση θα έχριζε ψυχιατρικής παρακολούθησης κάπου τον έχουμε αποδεχτεί γιατί ζούμε σε ένα συγκεκριμένο σύστημα. Αυτό αφήνει περιθώρια για τέτοιες συμπεριφορές και βρίθουν στον χώρο μας. Τώρα απλώς ξεχείλισε το ποτήρι.

Το θέμα δεν είναι να φοβηθείς αλλά να έρθεις αντιμέτωπος με τον εαυτό σου, να δεις τα λάθη σου, να τα ερευνήσεις και να δεις τα ερέβη της ψυχής σου, να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Αυτό είναι το δια ταύτα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν θέλω αν ασχοληθώ με αυτό το θέμα. Είχα την τύχη και τη δυναμική να αντιμετωπίσω όπως έπρεπε ό,τι μου έτυχε», είπε αναφορικά με το αν έχει αντιμετωπίσει η ίδια κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμασταν συμμαθητές στο Θέατρο Τέχνης. Ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του και έκανε τις επιλογές του» είπε στην συνέχεια και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι λύπη που αυτοί οι άνθρωποι είχαν χτίσει αυτό το οικοδόμημα, βρίσκονταν σε ισχυρές θέσεις και εξαρτούνταν άνθρωποι από αυτούς και έφτασαν σε αυτήν την κατάντια και μάθαμε κι εμείς πράγματα αποτρόπαια. Όμως πραγματικά λυπάμαι κυρίως για τους ανθρώπους που έχουν υποστεί αυτές τις συμπεριφορές και όχι μόνο γιατί ο βιασμός δεν είναι συμπεριφορά».

https://vimeo.com/631897021

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This