Μάρω Κοντού: «Έξαλλη έγινα και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά! Να πουν ότι θέλουν, αλλά όχι χυδαία» (video)

«Έγινα τρελή γιατί δεν υπάρχει πιο ειλικρινής άνθρωπος από μένα»

Must Read

Έξω φρενών έγινε η Μάρω Κοντού με τα δημοσιεύματα που την θέλουν να βγάζει αρκετά χρήματα λαμβάνοντας τη βουλευτική σύνταξη, ενώ παραπονιέται για τη σύνταξη του ηθοποιού.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός, εκφράζοντας το παράπονο της για τα ψευδή δημοσιεύματα.

«Έγραφαν για μένα ότι παίρνω τόσα πολλά λεφτά και παραπονιόμουν ότι η σύνταξη του ηθοποιού είναι πολύ μικρή. Πρώτον, δεν έχω πάρει βουλευτική σύνταξη, πολύ απλά γιατί ήμουν μόνο δύο χρόνια βουλευτής.

Δεύτερον, έγραφαν ότι παίρνω πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες 3.000 ευρώ το μήνα, μακάρι! 3.000 ευρώ το χρόνο παίρνουμε από τα πνευματικά δικαιώματα. Όσο για τη σύνταξη της ηθοποιού, είναι 770 ευρώ.

Με πείραξε πάρα πολύ γιατί μου γράφανε “δεν ντρέπεστε κυρία Κοντού να παίρνετε τόσα πολλά λεφτά”. Ένας άλλος έγραφε “άσε μας ρε Μάρω, ψεύτρα”. Έξαλλη έγινα και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Έκατσα και απάντησα σε όλους. Ο τρόπος που με μάλωναν, που με χαρακτήριζαν, με έκανε Τούρκο. Έγινα τρελή γιατί δεν υπάρχει πιο ειλικρινής άνθρωπος από μένα. Να πουν ότι θέλουν, αλλά με τρόπο, όχι χυδαία»

https://vimeo.com/635312714

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This