Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Σε σοβαρά θέματα δραστηριοποιηθείτε, αλλά μην είστε τόσο ενθουσιώδεις. Η τυπικότητα του συντρόφου σας μπορεί να σας εκνευρίζει, αλλά σας παρέχει ασφάλεια. Δείτε την καθημερινότητα πρακτικά και μη δυσανασχετείτε από τώρα επειδή έχετε ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προδιαγραφές σε συναισθηματικά ζητήματα που είχαν παγώσει θα είναι θετικές. Πιέζοντας τον εαυτό σας ασταμάτητα, μπλοκάρετε μόνοι σας την ενέργεια. Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας και μην αφήνετε να σας απορροφά η κοινωνική ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αστείρευτες ιδέες σας θα αρχίσουν να σας κάνουν ακαταμάχητους, αλλά οι υπεκφυγές ορισμένων θα σας κουράζουν και ίσως αλλάξετε τακτική. Πολλές φορές η ανία σάς κουράζει και σας κάνει να βαριέστε τα πάντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισως χρειαστεί να επέμβετε δυναμικά σε ό,τι καθυστερεί από υπαιτιότητα άλλων. Οι περιορισμοί που βάζετε δίνουν την εντύπωση πως δεν είστε θετικοί μαζί τους. Μοιραστείτε όνειρα και σχέδια με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο που σας αγαπάει.

ΛΕΩΝ: Ξαναβρείτε τον εαυτό σας με αυτά που σας προτείνει το έτερόν σας ήμισυ να κάνετε μαζί. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε σε λάθος στιγμές, βγάζοντας από μέσα σας τον θυμό από παλιές καταστάσεις. Εκτιμήστε σωστά τις προτεραιότητές σας για να αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φανείτε πρωτότυποι στις ιδέες σας και κάντε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν. Απολαύστε τη συντροφιά φίλων σας και κάντε μαζί τους πράγματα που θέλατε από κοινού. Χαρείτε τις μέρες που ακολουθούν και αν υπάρχει μέσα στα σχέδια και ένα ταξιδάκι τολμήστε το.

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, απ’ το να μείνετε μέσα και να πλήξετε. Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και γίνεστε πιο συναισθηματικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εχετε ανάγκη την παρουσία τους για να νιώσετε καλά και το ίδιο ισχύει και γι’ αυτούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πριν οι άλλοι ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, μην αποκαλύψετε τα πραγματικά σας κίνητρα. Κάντε έργα και μη μένετε στα λόγια, αν νομίζετε ότι οι άλλοι σας αγνοούν. Με σοβαρές και μετρημένες κινήσεις θα πετύχετε την εκτίμηση και την εύνοια των συνεργατών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασκοπες παρεξηγήσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα και δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας στηρίξει την κατάλληλη στιγμή. Κρατήστε τη στρατηγική σας αλλά αλλάξτε πολιτική για να κερδίσετε ό,τι επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε σίγουροι πως θα εκτιμηθεί. Οι επαγγελματικές εξελίξεις θα είναι πολύ ενθαρρυντικές για εσάς. Ανταποκριθείτε θετικά και με αγάπη στα συναισθήματα ενός δικού σας προσώπου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα πράγματα στη ζωή σας αποκτούν μια ξεκάθαρη και σταθερή υπόσταση. Είτε το συνειδητοποιείται είτε όχι, αυτήν την εποχή γίνονται ανοίγματα στη ζωή σας και έρχονται πολλές αλλαγές προς το καλύτερο.

ΙΧΘΥΣ: Παρόλο που η μέρα παρουσιάζει πολλές θετικές πλευρές στα θέματα των σχέσεών σας, δεν θα λείψουν και κάποιες δοκιμασίες στα συναισθήματά σας και στο κατά πόσο μπορεί να υπάρξει ένας σωστός διάλογος με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This