Εξώδικο του Νίκου Κουρή στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη – Την καλεί για τεστ DNA!

Για να εξακριβωθεί αν μεταξύ τους υπάρχει βιολογική συγγένεια

Must Read

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Κουρή, που επιμένει πως είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη, και της κόρης του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, Μαργαρίτας Θεοδωράκη.

Λίγο καιρό μετά την προσωρινή διαταγή να μη χρησιμοποιεί το επώνυμο Θεοδωράκης, ο Νίκος Κουρής έστειλε εξώδικο στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη. Και της ζητάει να επισκεφτούν μαζί τον τον πραγματογνώμονα – γενετιστή, Κ. Φιτσιάλο, για να εξακριβωθεί αν μεταξύ τους υπάρχει βιολογική συγγένεια.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εξώδικο: «Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του test DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This