Νίκος Μπάρκουλης: «Έχω υποστεί πολύ bullying στο σχολείο! Έλεγαν ότι ο πατέρας μου είναι γέρος» (video)

«Στο J2US πήγα ως tiktoker και ως γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη»

Must Read

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν ένας από τους πιο σπουδαίος ηθοποιούς της εποχής του 60 ο ίδιος Μάλιστα είχε χαρακτηριστεί και ως Εξαιρετικό ταλέντο. υπήρξε αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο γοητευτικό ζεν πρεμιέ της δεκαετίας εκείνης. Ενδεικτικό της αίγλης του αυτής είναι το σλόγκαν: “Κορίτσια, ο Μπάρκουλης!”.

Ο Αγαπημένος ηθοποιός είχε πραγματοποιήσει τέσσερις γάμους και είχε αποκτήσει τρία παιδιά: τη Βίκυ, τον Ανδρέα και τον Νικόλαο-Γεώργιο. Εκείνος ζούσε με την τελευταία του σύζυγο τη Μαρία και τον γιο τους Νικόλα. Σε ηλικία 80 ετών όμως απεβίωσε από καρδιοαναπνευστικά προβλήματα.

Ο εικοσάχρονος πλέον γιος του, Νίκος είναι αρκετά διάσημος εξαιτίας του ονόματός του αλλά και της εφαρμογής Tik Tok, όπου είναι πολύ ενεργός. Παρόλα αυτά φέτος τον απολαμβάνουμε στο φαντασμαγορικό show J2US.

Καλεσμένος βρέθηκε χθες ο μικρός γιος του του γνωστού ηθοποιού στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που είχαν με τον αλήστου μνήμης πατέρα του.

«Ήταν εκπληκτικός άνθρωπος. Δεν χρειαζότανε να μιλήσει για πολλά πράγματα. Το βλέμμα του, μου έκανε πάντα εντύπωση, χωρίς να λέει κάτι, απλά μόνο που σε κοίταγε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ το βλέμμα του. Η μάνα μου έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στα πρώτα μου χρόνια. Δεν γύρισε ποτέ να μου πει “είσαι ο γιος του Μπάρκουλη”, ήμουν ένα απλό παιδί. Είχαν ακουστεί πολλά για τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, αλλά αν δεν γνωρίσεις κάποιον από κοντά, δεν μπορείς να έχει γνώμη», είπε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/636914084

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο bullying που βίωσε στο σχολείο εξαιτίας της ηλικίας του πατέρα του αλλά και στην μητέρα του, για την οποία, όπως είπε με παράπονο, έχουν ειπωθεί πολλά κακόβουλα σχόλια.

«Έχω δει πολλά σχόλια και για την μητέρα μου ότι ήθελε να βγαίνει στις κάμερες και πολλή κριτική. Απλά δεν καταλαβαίνω πως περνούν την ώρα τους με το να γράφουν σχόλια. Έχω υποστεί πολύ bullying στο δημοτικό μέχρι και το γυμνάσιο. Δεν ήμουν πολύ κοινωνικός και ήμουν πολύ κλειστός. Έλεγαν διάφορα, όπως αυτό που μου έχει μείνει στο μυαλό, ότι ο πατέρας σου είναι γέρος και δεν μπορεί να παίξει μπάλα. Πήγαινα σπίτι, έπαιρνα ένα φύλλο χαρτί Α4 και το έκανα μπαλάκι και το πετούσα στον πατέρα μου για να παίξουμε, εφόσον δεν μπορούσε αλλιώς. Είχα μια συζήτηση κάποια στιγμή για τα παιδικά χρόνια κι έλεγα γιατί όλα αυτά. Είναι ξεκάθαρα από το σπίτι όλα αυτά, που έλεγαν».

https://vimeo.com/636915176

«Ήξερα ποιος είναι ο πατέρας μου, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω όπως το καταλαβαίνω τώρα στα 20 μου. Τώρα συνειδητοποιώ ποιος ήταν ο πατέρας μου, ειδικά από τη στιγμή που μπήκα στο J2US, τώρα καταλαβαίνω το όνομα και του πατέρα μου και ποιος ήταν. Ο πατέρας μου με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε να γίνω καλός άνθρωπος. Από όταν άρχισα να μαθαίνω τις λέξεις, μέχρι την ηλικία που έφυγε, άκουγα μόνο αυτό. Ήθελε να είμαι καλός άνθρωπος και να είμαι καλός μέσα μου. Ήθελε να γίνω ποδοσφαιριστής ή ηθοποιός», είπε για την επιθυμία του πατέρα του.

https://vimeo.com/636915867

Όσον αφορά το Tik Tok, δήλωσε πως: «Δεν θέλω να βάζω ταμπέλες, δε λέω ότι είμαι tiktoker, instagrammer, youtuber ή το οτιδήποτε. Στο J2US πήγα ως tiktoker και ως γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη. Έχω περίπου 85 χιλιάδες followers στο tik tok τους οποίους απέκτησα μέσα σένα χρόνο. Χαίρομαι γιατί είναι κάτι που το ξεκίνησα προκειμένου να φτιάξω όνομα για μένα, το συνέχισα όμως γιατί είχα και πολλά θετικά σχόλια εκτός από αρνητικά».

https://vimeo.com/636918514

Tέλος ο Μπάρκουλης junior δήλωσε πως είναι ερωτευμένος. «Είμαι σε καλή φάση τώρα. Εννοείται πως όλο αυτό μου δίνει δύναμη», ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This