Κατερίνα Στανίση: «Είπα στον Παντελίδη να βιαστεί να μου γράψει τραγούδι γιατί δεν έχω πολύ καιρό μπροστά μου, αλλά δεν πρόλαβε» (video)

Must Read

Έχοντας πάνω από 40 χρόνια καριέρα στο τραγούδι η Κατερίνα Στανίση είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο εμβληματικές ερμηνεύτριες του λαϊκού τραγουδιού.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της νυχτερινής ζωής της Αθήνας, ωστόσο δεν πρόλαβε να συνεργαστεί με τον Παντελή Παντελίδη, που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα.

Η λαϊκή ερμηνεύτρια μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον αλήστου μνήμης τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας πως του είχε κάνει πρόταση να της γράψει τραγούδι αλλά τελικά… δεν πρόλαβε.

Πρόσφατα είδα στο YouTube ένα βίντεο στο οποίο ήσασταν με τον Παντελή Παντελίδη, που έφυγε από τη ζωή, πριν από κάποια χρόνια, στο απόγειο της επιτυχίας του. Τον γνωρίζατε προσωπικά; Τι θυμάστε από εκείνον;

Ναι, είχα πάει στο μαγαζί που τραγούδαγε, γιατί πραγματικά αυτό το παιδί μου είχε κάνει μεγάλη αίσθηση. Δεν τον γνώριζα προσωπικά. Ήταν φαινόμενο, αγαπήθηκε πάρα πολύ. Μεγάλο κρίμα που έφυγε τόσο νέος. Πιστεύω θα έκανε πάρα πολύ μεγάλη καριέρα, γιατί μίλαγε στις ψυχές των ανθρώπων. Θυμάμαι του είχα ζητήσει να μου γράψει ένα τραγούδι και μου είχε απαντήσει πως όλα θα γίνουν και τότε εγώ του είπα να βιαστεί γιατί είμαι μεγάλη και δεν έχω πολύ καιρό μπροστά μου, αλλά τελικά δεν πρόλαβε εκείνος. Μου είχε πει επίσης πως η μαμά του με λατρεύει και πράγματι όταν πήρα το μικρόφωνο να τραγουδήσω, ζήτησε από τον αδερφό του να την πάρει τηλέφωνο να με ακούσει. Κρίμα μεγάλο κρίμα.

Ποια είναι η γνώμη σας στο να πληρώνονται οι τραγουδιστές όταν πάνε σε μουσικές εκπομπές;

Αν πάω σε ένα πρόγραμμα και κάτσω δέκα ώρες, τουλάχιστον οι μουσικοί μου θα ήθελα να πληρωθούν. Η τηλεόραση ωστόσο, βοηθάει πάρα πολύ στο να σε γνωρίσει ο κόσμος και να βρεις δουλειά. Για παράδειγμα η εκπομπή του Παπαδόπουλου έβγαζε τραγουδιστές που δεν έβγαιναν πριν, πουθενά αλλού και μέσα απ’ αυτήν την εκπομπή, συστηνόντουσαν στο κοινό και τους γίνονταν προτάσεις. Είναι μεγάλη στήριξη… Ε πώς θα πάνε τώρα να ζητήσουν λεφτά; Όσον αφορά όμως εμάς, που τους βοηθούσαμε τόσα χρόνια με πολύωρα γυρίσματα και λέγαμε ένα-δυο τραγούδια, τότε ναι, αυτό είναι άδικο. Εμάς μας βρήκαν, δεν τους βρήκαμε. Δεν συνέβαλαν στην καριέρα μου με κάποιον τρόπο, αλλά τους πιο νέους τους έχουν βοηθήσει πολύ και θα ήταν αχαριστία να ζητήσουν χρήματα.

Το αγαπημένο μου τραγούδι από εσάς είναι το «Τότε». Σε ποιον θα το αφιερώνατε;

Σε όλες τις ψυχές που αγάπησαν πολύ και θυμούνται μια παλιά τους ιστορία με μεγάλη νοσταλγία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This