Κώστας Βενετσάνος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης σε παράσταση χτύπαγε την καταπακτή στο κεφάλι του Σπύρου Μπιμπίλα»

Must Read

Μία αποκάλυψη για τον Σπύρο Μπιμπίλα και για το καρούμπαλο που είχε μονίμως από τα χτυπήματα του Πέτρου Φιλιππίδη σε παράσταση που είχαν συμπρωταγωνιστήσει, έκανε ο Κώστας Βενετσάνος. Με αφορμή τις καταγγελίες που είδαν το φως σε βάρος ηθοποιών, ο κ. Βενετσάνος παραδέχτηκε πως όλοι ήξεραν και για τον Πέτρο Φιλιππίδη και για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Γνωρίζαμε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη και για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν ξέραμε στον καλλιτεχνικό χώρο ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έκανε αυτή τη ζωή; Γιατί δεν ήξερα πως χτύπαγε ο Φιλιππίδης την καταπακτή στο κεφάλι του Μπιμπίλα στην παράσταση “Υπηρέτης δύο αφεντάδων” κι ο Σπύρος είχε μονίμως καρούμπαλο τόνισε όλο νόημα ο ηθοποιός.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά το αντιμετώπισε όπως έπρεπε. «Κάποιος που κάπως τόλμησε απ’ έξω απ’ έξω, αλλά είχα τον δικό μου τρόπο να αποφεύγω τέτοια πράγματα. Πρόκειται για κορυφαίο τραγουδιστή που μου το πέταξε πολύ ευγενικά και ο οποίος μάλιστα με είχε βοηθήσει επαγγελματικά, καθώς ήμουν στα πρώτα μου βήματα. Τον απέφευγα με ωραίο τρόπο, όπως ο καθένας μπορεί να αποφύγει κάτι που δεν θέλει να το κάνει» εξήγησε.

Τέλος, ο ηθοποιός εκτίμησε ότι το #metoo ίσως σταθεί η αφορμή να αλλάξει κάτι στον χώρο αυτό. «Με το metoo έχει γίνει θέμα και αυτοί που έχουν πρόθεση να κάνουν κάτι τέτοιο θα το σκεφτούν πολύ. Θα είναι πιο μαζεμένοι», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This