Ιωάννα Μαλέσκου: «Πήγαινα σπίτι και έκλαιγα για τη σύγκριση με τη Μενεγάκη»

«Έχω μια έντονη επιθυμία να κάνω οικογένεια»

Must Read

Θλίψη και κλάματα για τη σύγκρισή της με τη Μενεγάκη, και μεγάλη ανάγκη να κάνει τη δική της οικογένεια! Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν καλεσμένη στην παρέα της εκπομπής «Open Weekend». Η λαμπερή παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελένη Τσολάκη, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε όλα όσα της προσάπτουν, αλλά και στην προσωπική της ζωή. Αρχικά, η Ιωάννα Μαλέσκου έθιξε τη σύγκριση που υπάρχει μεταξύ της ίδιας και της Ελένης Μενεγάκη, αποκαλύπτοντας πως το γεγονός αυτό επηρέασε αρκετά τον ψυχισμό της. Η παρουσιάστρια του «Love it» έχει επιλέξει πλέον να μην αφήνει αναπάντητους τους ισχυρισμούς που κυκλοφορούν γύρω από το όνομά της.

«Όταν σου πιστώνουν τίτλους, μπορεί να είναι κολακευτικό, μπορεί να γίνει και βαρίδι όμως. Δεν έχω στοιχεία που να θυμίζουν την Ελένη Μενεγάκη. Η διαρκής σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη με έφτασε σε ένα σημείο που πήγαινα σπίτι μου, ένιωθα θλίψη κι έκλαιγα, γιατί ήταν κάτι που δεν επεδίωκα. Όταν γράφουν δημοσιεύματα για μένα που είναι άδικα, τα αφήνω να με επηρεάζουν μέχρι έναν βαθμό. Πλέον, απαντάω σε δημοσιεύματα που με αδικούν» δήλωσε χαρακτηριστικά. Η Ιωάννα Μαλέσκου πήγε με εξομολογητική διάθεση στο Open και όσον αφορά την προσωπική της ζωή.

«Παρότι δεν μιλάω ποτέ για τα προσωπικά μου, είμαι σε μια φάση τόσο ήρεμη μέσα μου, που θεωρώ ότι όλα αυτά που έρχονται στη ζωή μας τα τραβάμε, τα έλκουμε με κάποιον τρόπο. Θα σου πω, όμως, ότι έχω μια έντονη επιθυμία να κάνω οικογένεια. Τα τελευταία χρόνια προέκυψε αυτή η ανάγκη. Κυρίως τον χρόνο που ήρθα στην Αθήνα» υποστήριξε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This