Ζέτα Δούκα: «Να ξυπνήσει η κοινωνία και να αντιληφθεί πόσο σημαντικό είναι το έλλειμμα της παιδείας» (video)

«Νιώθω μεγάλη χαρά που ξεκίνησε το #metoo»

Must Read

Η Ζέτα Δούκα παρουσίασε το παιδικό της βιβλίο «Έλλα και Άλλυ είσαι δυνατή» και τα τηλεοπτικά κανάλια βρέθηκαν στο σημαντικό αυτό γεγονός για εκείνη, προκειμένου να αποσπάσουν δηλώσεις.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως για την συγγραφή του βιβλίου της είχε πολύ σημαντική βοήθεια από την κόρη της Θάλεια, καθώς οι ηρωίδες του του βιβλίου έχουν πολλά χαρακτηριστικά της.

«Η Θάλεια με βοήθησε στο να εντοπίσω κάποια πράγματα που το δικό μας πια το ενήλικο μυαλό προσπερνάει πολλές φορές και έχουν να κάνουν με την ουσία της ζωής και της γνώσης ήθελα να μιλήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα #metoo, για το οποίο συνέβαλε η ίδια όταν πήρε την σκυτάλη από τη Σοφία Μπεκατώρου και αποκαλύψει την δική της τραυματική εμπειρία, από τον χώρο του θεάτρου.

«Από τη μία νιώθω μεγάλη χαρά γιατί ξεκίνησε κάτι που εξυγίανε έναν χώρο, τουλάχιστον προσπαθεί να εξυγιάνει τον καλλιτεχνικό χώρο από κάποιους ανθρώπους, λίγους ανθρώπους, που έκαναν όμως πολύ σοβαρό κακό σε πολλούς, από την άλλη θέλω τα πράγματα να προχωρήσουν και σε άλλους χώρους, να γίνουν ακόμα περισσότερα και αυτό που θέλω να ενώσω πια, για να ενώσουμε και τα δύο πράγματα, να ξυπνήσει η κοινωνία και να αντιληφθεί πόσο σημαντικό είναι το έλλειμμα της παιδείας σε σχέση με τα όριά μας σε σχέση με τις βασικές μας ανθρώπινες αξίες. Σε σχέση με αυτά τα οποία καταπιάνονται τα βιβλία, το ποσό πρέπει να αντιληφθούμε το διαφορετικό του άλλου, το ποσό πρέπει να ενδυναμώσουμε, να υποστηρίζουμε, να έχουμε αλληλεγγύη ο ένας τον άλλον. και αυτή είναι ο πυλώνας της κοινωνίας στην οποία απανωτά στηρίχθηκε θα γίνει καλύτερη», τόνισε.

https://vimeo.com/639000748

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This