Σωτήρης Τσόγκας – Μαίρη Ραζή: «Eίμαστε και οι δύο κατά της δέσμευσης! Είμαστε ελεύθεροι, ανεξάρτητοι» (video)

«Αν δεν υπάρχει σχέση πώς θα υπάρχει πρόβλημα στη σχέση;»

Must Read

H Μαίρη Ραζή είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Σωτήρη Τσόγκα από το 1981 και μαζί απέκτησαν την μοναχοκόρη τους, Κοραλία Τσόγκα, η οποία ακολουθεί τα βήματά τους στην υποκριτική.

Η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε αναφερθεί στον σύζυγό της αποκαλύπτοντας το μυστικό της ευτυχίας τους δεδομένου ότι και οι δύο είναι καλλιτέχνες.

«Είναι πολύ εύκολο να συμβιώνουν δύο καλλιτέχνες. Με τον άνδρα μου έχουμε ο καθένας τον ελεύθερο χρόνο του. Είμαστε και ελεύθεροι και μαζί. Έχουμε και ένα πολύ καλό παιδί, και από εκεί φαίνεται το πόσο ενωμένοι είμαστε στα βασικά ζητήματα. Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό του άντρα μου. Όταν αρχίζεις να ψάχνεις, καλύτερα φύγε και πήγαινε αλλού», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/639556375

Το αγαπημένο ζευγάρι μιλώντας σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star» αναφέρθηκαν στον γάμο τους αποκαλύπτοντας πως είναι μαζί 38 ολόκληρα χρόνια επειδή είναι κατά της δέσμευσης.

«Δεν τσακωνόμαστε, μόνο αν τύχουν οι ρόλοι να τσακώνονται επί σκηνής. Είμαστε κατά του γάμου και αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε μαζί. Γιατί είμαστε και οι δύο σφόδρα κατά του γάμου. Η ζήλεια είναι άγνωστο όνομα άγνωστη φάτσα. Δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια, είμαστε και οι δύο κατά της δέσμευσης. Είμαστε ελεύθεροι, ανεξάρτητοι! Αυτός είναι ο λόγος που δεν αντιμετωπίσαμε τίποτα από αυτά, γιατί σχεδόν δεν υπάρχει σχέση. Αν δεν υπάρχει σχέση πώς θα υπάρχει πρόβλημα στη σχέση; Εμείς παντρευτήκαμε με 8 άτομα καλεσμένους, με πολιτικό γάμο. Δεν υπάρχει δικός σου και δικός μου»

https://vimeo.com/639553668

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This