Η κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη Βίκυ, «πυροβολεί» τη μητριά της και τελευταία σύζυγο του πατέρα της

Πάθη, ψέματα και δηλητήριο στη φαμίλια του Μπάρκουλη

Must Read

Πόλεμος στην οικογένεια του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη. Οι δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη για τη συμπεριφορά της χήρας του ηθοποιού Μαρίας Μπάρκουλη σε όσα είχε γράψει ο ίδιος πριν από δύο χρόνια και η απάντησή της μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» είναι η αφορμή για να ξεσπάσει νέα κόντρα στη εγχώρια showbiz έπειτα από όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας!

  • Από τον
    Νίκο Νικόλιζα

Μπαρούτι μέσα σε όλα αυτά είναι και η κόρη του μεγάλου μας ηθοποιού Βίκυ Μπάρκουλη, η οποία ξεσπά μέσω της «Espresso» κατά της μητριάς της και τελευταίας συζύγου του πατέρα της. «Δεν μπορεί η Μαρία να λέει διάφορα ψέματα, να θίγει τρίτους και να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Έχει κάνει ένα λάθος η Μαρία: Νομίζει ότι ο πατέρας μου γεννήθηκε την ημέρα που γνώρισε εκείνη. Ο πατέρας μου έχει και παρελθόν. Είτε αυτό είναι καλό είτε κακό» λέει η ίδια με οργή, ανοίγοντας έτσι έναν νέο κύκλο άγριας ενδοοικογενειακής αντιπαράθεσης.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης με την κόρη του Βίκυ

Aς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όλα άρχισαν όταν ο Νίκος Μουρατίδης έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και ανάμεσα σε όσα είπε αναφέρθηκε και στην επίθεση που είχε δεχτεί από τη Μαρία Μπάρκουλη, όταν εκείνος είχε κάνει ένα αφιέρωμα στον σύζυγό της. «Με παίρνουν συχνά να διαμαρτυρηθούν για κάτι που έγραψα στο blog μου, μου έχουν στείλει εξώδικα, με έχουν βρίσει. Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη με πήρε και με έβρισε, με έκανε σκουπίδι επειδή έγραψα ότι εκείνος δεν είχε πολύ το μυαλό του στη δουλειά. Βέβαια, έχει τύχει να ζητήσω και συγγνώμη σε μια δυο περιπτώσεις και έχω κατεβάσει και άρθρα μου γιατί με απείλησαν με μηνύσεις» ανέφερε ο Μουρατίδης, αφήνοντας υπονοούμενα ότι ο Μπάρκουλης ήταν του…ποδόγυρου και ως γόης του σινεμά είχε το μυαλό του στις γυναίκες!

Δεν ήθελε και πολύ όμως μετά όσα είπε ο Μουρατίδης να βγει η Μαρία Μπάρκουλη στην αντεπίθεση μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα». «Είμαι πάρα πολύ περήφανη που αναφέρθηκε σε μένα και ότι τον πείραξαν οι δικές μου οι βρισιές. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα με τον εαυτό μου και νιώθω ότι επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος να τον βάλει στη θέση του ύστερα από αυτά που έχει γράψει. Είχε γράψει ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε πεθάνει και εμείς λέγαμε ότι είναι ζωντανός. Είπε ότι ήταν ατάλαντος. Για μένα έχει το δικαίωμα να πει ό,τι θέλει, αλλά για τον σύζυγό μου, ο οποίος είναι και νεκρός, δεν επιτρέπω σε κανέναν να πει τίποτα» τόνισε και πρόσθεσε: «Του μίλησα σαν σκουπίδι γιατί για εμένα είναι. Το συμβάν έχει γίνει πριν από δύο χρόνια νομίζω. Πότε ζητάει ο Μουρατίδης συγγνώμη για να ζητήσει τώρα;»!

Στον πόλεμο που ξέσπασε μπήκε μέσω της «Espresso» η κόρη του Μπάρκουλη, Βίκυ η οποία μιλά αποκλειστικά στην «Espresso», παίρνοντας θέση υπέρ του Νίκου Μουρατίδη, ενώ στρέφεται κατά της τελευταίας συζύγου του πατέρα της. «Δόθηκε βήμα στη σύζυγο του πατέρα μου να μιλήσει δημόσια για την ίδια, για τον γιο της Νίκο και για τον πατέρα μου. Ως εδώ καλά. Δεν μπορεί όμως να λέει διάφορα ψέματα και να θίγει τρίτα άτομα. Είναι ψέμα ότι στο γηροκομείο με τον πατέρα μου ήταν μόνη της, γιατί ήμασταν πολλοί δίπλα στον πατέρα μου. Επίσης είπε ότι κάθισε η ίδια στην Πάρο να δουλέψει για να ξεχρεώσει τον προηγούμενο γάμο που είχε ο πατέρας μου.

Στην Πάρο κάθισε η τέταρτη σύζυγος του πατέρα μου, η Φωτεινή Αναστασίου, για να ξεχρεώσει χρέη που είχε αφήσει ο πατέρας μου. Άρα διαστρέβλωσε την πραγματικότητα» λέει με οργή η Βίκυ Μπάρκουλη και προσθέτει ότι οι σχέσεις της με τη Μαρία Μπάρκουλη είναι πλέον αδιάφορες.

«Το λάθος της»

«Η Μαρία έχει κάνει ένα λάθος: Νομίζει ότι ο πατέρας μου γεννήθηκε την ημέρα που γνώρισε εκείνη. Ο πατέρας μου όμως έχει ένα παρελθόν. Καλό ή κακό, όπως το πάρει ο καθένας, μια και υπήρξε πρώτο όνομα και δημόσιο πρόσωπο. Πρέπει όμως να σεβαστούμε όλοι ότι ο πατέρας μου έχει πεθάνει και οφείλουμε όλοι να σταματάμε να μιλάμε για το παρελθόν του. Ο ίδιος δεν ζει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν είναι ωραίο να βγαίνουν δημόσια σε κόντρα και να μιλούν για έναν άνθρωπο πεθαμένο η Μαρία και ο κύριος Μουρατίδης.

Ο ηθοποιός με τη Μαρία Μπάρκουλη στον γάμο τους

Και πραγματικά πιστεύω ότι ο κ. Μουρατίδης είπε κεκαλυμμένα όλα όσα έγραψε, ότι ο πατέρας μου ασχολούνταν περισσότερο με τις γυναίκες και τα ξενύχτια… Θα παρακαλέσω όμως τον Νίκο Μουρατίδη και όλους τους υπολοίπους να σταματήσουν να ασχολούνται με το παρελθόν του πατέρα μου» αναφέρει στην «Espresso»!

Στην ερώτησή μας αν περισσότερο την ενόχλησαν τα λόγια της Μαρίας Μπάρκουλη ή του Νίκου Μουρατίδη, η ίδια μας απάντησε: «Τα λόγια της Μαρίας, όπως απάντησε στα λόγια του Νίκου Μουρατίδη, είναι δικό της θέμα. Και από εκεί φαίνονται πολλά… Όμως ας σταματήσουν όλοι να καπηλεύονται το όνομα του πατέρα μου. Ο πατέρας μου έχει φύγει από τη ζωή. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν ένας λαμπρός ηθοποιός και ήταν ο πατέρας μου. Τελεία και παύλα! Ας τον αφήσουν να ησυχάσει»!

Στη ερώτησή μας αν ο πατέρας της ήταν γυναικάς (από αυτό άλλωστε άρχισε και ο κακός χαμός ανάμεσα σε Μουρατίδη – Μαρία Μπάρκουλη), η κόρη του Βίκυ μάς λέει: «Αυτό το ξέρουν όλοι. Είναι δυνατόν να ακυρώσουμε το παρελθόν του; Ή θα τον μεμφθούμε επειδή ήταν γυναικάς; Και εν πάση περιπτώσει έκανε αυτό που γούσταρε. Δεν ενοχλούσε κανέναν. Ό,τι κακό ή καλό έκανε το έκανε στον εαυτό του».

Η τελευταία επικοινωνία με τον μικρό Νίκο

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης έφυγε από τη ζωή στις 26 Αυγούστου 2016, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά του αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές του. Αν και η κόρη του Βίκυ σπάνια μιλάει δημοσίως, σήμερα αισθάνθηκε την ανάγκη να το κάνει, θέλοντας να αποκαταστήσει τη μνήμη του και όσα ειπώθηκαν δημοσίως για εκείνον.

«Με τη Μαρία έχουμε να μιλήσουμε τρεις μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα μου, δηλαδή από το 2016. Οι σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους κρατούνται και από τις δύο μεριές. Δεν μπορώ να παίρνω μόνο εγώ τηλέφωνο ούτε να πηγαίνω μόνο εγώ σπίτι της. Ωστόσο ο γιος της ο Νικόλας έχει σχέσεις με τον γιο μου Ανδρέα. Και με μένα είχε, μέχρι που του είπα “Νίκο, έχω αποσυρθεί από τα πνευματικά δικαιώματα του πατέρα μας. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που έφυγε, μπορείς να πας να πάρεις και τα δικά μου δικαιώματα”. Και το έκανα, γιατί αυτό ήθελε ο πατέρας μου. Έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε με τον Νίκο. Με ευχαρίστησε και τέλος.

Με τον Νικόλα Μπάρκουλη λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα τους

Ωστόσο ο Νίκος είναι πολύ καλό παιδί, πολύ έξυπνο και πολύ όμορφο. Και φυσικά δεν μου φταίει σε τίποτα. Μακάρι να βρει τον δρόμο του και να είναι λαμπρός αυτός ο δρόμος, όπως και του πατέρα μας» λέει συγκινημένη η Βίκυ Μπάρκουλη, η οποία, όπως αναφέρει, χαίρεται όταν τον βλέπει στην τηλεόραση.

Λίγο πριν τελειώσουμε τη συνομιλία μαζί της, τη ρωτάμε αν έχει καλές αναμνήσεις από τον πατέρα της. Κομπιάζει: «Έχω καλές αναμνήσεις από τον πατέρα μου ως παππού των παιδιών μου. Ήταν πολύ δύσκολες οι συγκυρίες, όταν εγώ ήμουν μικρή. Ο μπαμπάς μου ανέβαινε, εγώ μεγάλωνα και ήταν δύσκολη η επικοινωνία…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This