Νικηφόρος: «Φοβόμουν να είμαι με την Ιωάννα Τούνη στο J2US» (video)

Must Read

Στην συμμετοχή του στο J2US και στην Ιωάννα Τούνη έκανε αναφορά ο Νικηφόρος, σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή. 

Όπως εξήγησε, στην αρχή φοβήθηκε που θα είναι ζευγάρι με την Ιωάννα Τούνη καθώς ήταν σίγουρος πως όλοι θα πέσουν να τη φάνε σε περίπτωση που δεν είναι καλή. Τελικά όμως τα σχόλια που άκουσε ήταν πολύ θετικά, γεγονός που έδωσε χαρά και σιγουριά στον τραγουδιστή για το τηλεοπτικό του ζευγάρι.

«Φοβόμουν να είμαι με την Ιωάννα Τούνη στο Just the Two of Us στην περίπτωση που δε θα τραγουδούσε. Όταν περιμένουν όλοι να την πυροβολήσουν, και αυτή ξαφνικά τραγουδάει, ήταν μεγάλη ανατροπή. Θεωρώ πως θα είμαστε μέσα στην πεντάδα με την Ιωάννα. Πιο αδύναμος είναι ο James, αλλά είναι πολύ δυνατός στο κοινό», είπε ο Νικηφόρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This