Φουντώνουν οι φήμες για κρίση στη σχέση Καινούργιου – Τσαγκρίδη

Κάτι τρέχει!

Must Read

Τι τρέχει με την προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου; Όλο και πιο έντονες γίνονται μέρα με τη μέρα οι φήμες που θέλουν τη γνωστή παρουσιάστρια και τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη να περνούν κρίση στη σχέση τους.

Κάποια υπονοούμενα που άφησε on air o Νίκος Κοκλώνης στη διάρκεια του «J2US» το περασμένο Σάββατο, που ήταν στο πλατό του show και η ίδια η Κατερίνα, δημιούργησαν ερωτήματα στους fans της σχετικά με το πολυσυζητημένο ειδύλλιό της με τον εγγονό του αείμνηστου εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Το «σούσουρο» συνεχίστηκε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα έπειτα κι από ορισμένα δικά της σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», τα οποία έκαναν κόσμο και κοσμάκη να απορήσει για το τι συμβαίνει τελικά με το ζευγάρι.

Προχθές, Σάββατο, ένα story της Soula Glamorous πυροδότησε ακόμη περισσότερο τις φήμες ότι η παρουσιάστρια του Alpha και ο επιχειρηματίας διανύουν μια δύσκολη περίοδο, με το επόμενο χρονικό διάστημα να θεωρείται καθοριστικό για τις εξελίξεις στη σχέση τους. Τι ακριβώς συνέβη; Μια follower της διάσημης κουτσομπόλας του Instagram τη ρώτησε σε Questions & Answers, που έκανε η τελευταία, αν η Κατερίνα Καινούργιου έχει χωρίσει με τον 31χρονο επιχειρηματία. «Κολλητές, όπως πληροφορήθηκα από τα κεντρικά έχουν μαλώσει. Δεν ξέρουμε αν είναι οριστικό, οπότε ούτε αυτή ξέρει αν χώρισε» σχολίασε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous, μεταφέροντας έτσι στα διαδικτυακά πλήθη ένα… θολό τοπίο σχετικά με τα προσωπικά του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr, ο Φίλιππος βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε προγραμματισμένο ταξίδι στην Κοπεγχάγη, ενώ η Κατερίνα εμφανίστηκε χωρίς εκείνον στη γιορτή του κοινού τους φίλου Δημήτρη Μαστρόκαλου (από το σχεδιαστικό δίδυμο MiRo), την περασμένη Τρίτη, στο Blue Pine της Κηφισιάς. Πάντως όταν η παρουσιάστρια είχε κάνει guest εμφάνιση στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη στο «J2US», ο σύντροφός της την παρακολουθούσε από το σπίτι του και δεν είχε σχετικό σχόλιο στο Instagram. Όπως φαίνεται, η σχέση τους βρίσκεται σε μια περίοδο επαναπροσδιορισμού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει αληθινή αγάπη και από τις δύο πλευρές. Τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This